Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 21, 2017

Ψάχνουν λυόμενα για να μπορέσουν να κάνουν μάθημα τα παιδιά του δημοτικού σχολείου Νέας Μανωλάδας

Εικόνα
Σε αναζήτηση προκατασκευασμένων αιθουσών στην Ηλεία θα προχωρήσει ο Δήμος Ανδραβίδας -Κυλλήνης μέσω της ΚτΥπ ΑΕ σε μια προσπάθεια να αντικατασταθούν οι μουχλιασμένες και ηλικίας εννέα ετών αίθουσες διδασκαλίας στο δημοτικό σχολείο Νέας Μανωλάδας .

Ποιοι «κλειδώνουν» σύνταξη από τα 55 έως τα 60 έτη με τα νέα όρια ηλικίας

Εικόνα
Σύνταξη από τα 55 έως 60 ετών «κλειδώνουν» πολλές κατηγορίες παλαιών πριν το 1993 ασφαλισμένων, οι οποίοι μέσα στο 2017 ή στα επόμενα ένα με δύο χρόνια «πιάνουν» τα νέα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης που ισχύουν από 19/8/2015 και μετά. Κατά κανόνα οι περισσότεροι θεμελιώνουν δικαίωμα για πλήρη σύνταξη.

Βούναργο: Συνελήφθη 31χρονος που πούλησε κοκαϊνη σε αστυνομικό

Εικόνα
Συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στο Βούναργο Ηλείας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, 31χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος

Περιστέρι Αμαλιάδας: Σε κρίσιμη κατάσταση 30χρονος μετά απο τροχαίο

Εικόνα
Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου Πατρών νοσηλεύεται από το βράδυ του Σαββάτου, ένας 30χρονος από το Περιστέρι Αμαλιάδας. Ο άτυχος άνδρας τραυματίστηκε πολύ

Συγκίνηση και περηφάνια για τα νιάτα της Ηλείας (photos)

Εικόνα
Στην απονομή των βραβείων του 2ου Μαθητικού Διαγωνισμού Ποίησης και Ζωγραφικής Του Γιάννη Σπυρούνη

Καιρός: Παραμένει η άνοιξη και την Τρίτη!

Εικόνα
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI Αραιή συννεφιά και υγρασία προβλέπει η ΕΜΥ για τον καιρό , για σήμερα  Τρίτη 21 Μαρτίου του 2017. Σε αρκετά σημεία της χώρας θα υπάρχουν και πρωινές ομίχλες.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 21ης Μαρτίου