ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΥΦΩΝΑ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΡΥΦΩΝΑ

ΤΟ BLOG neohorikillinis .blog spot.com ΕΎΧΕΤΑΙ ΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ 
ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ

Και οι τρεις νέοι του Ολυμπιακού στη λίστα της UEFA



Και οι τρεις νέοι του Ολυμπιακού στη λίστα της UEFAΕντός της ημέρας οι Πειραιώτες αναμένεται να στείλουν τη λίστα

Έργα και στόχοι του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης


Υψηλούς στόχους για το 2017 έχει θέσει η διοίκηση του Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης, με έργα που θα αναδείξουν το Λιμάνι αλλά και την πόλη της Κυλλήνης.
Με αφορμή την εκδήλωση

Αυτοκινητόδρομος Πάτρα-Πύργος: Στις 7 Φεβρουαρίου δημοπρατείται η 4η εργολαβία, Βάρδα-Κυλλήνη




Σε μία εβδομάδα από τώρα, στις 7 Φεβρουαρίου δημοπρατείται για δεύτερη φορά η 4η εργολαβία του Αυτοκινητόδρομου Πάτρα-Πύργος που περιλαμβάνει το τμήμα Βάρδα-Κυλλήνη μήκους 9χλμ. Με αυτή τη δημοπράτηση μπαίνουμε ουσιαστικά στο

Ισόβια για το φόνο της Γεωργίας Αναστοπούλου στο Επιτάλιο


Ισόβια για το φόνο της Γεωργίας Αναστοπούλου στο Επιτάλιο
Αποσβολωμένοι έμειναν οι δικαστές και οι ένορκοι του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πατρών από την αγριότητα με την οποία ο 30χρονος Αναστάσιος Αβράμης σκότωσε με ένα μαχαίρι την 85χρονη Γεωργία Αναστοπούλου, στο Επιτάλιο της Ηλείας, ανήμερα των Θεοφανείων του 2012.
Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν

Ηλεία: Σήμερα το συλλαλητήριο των αγροτών


Ηλεία: Σήμερα το συλλαλητήριο των αγροτών
Διπλή θα είναι η κινητοποίηση των αγροτών της Ηλείας σήμερα. Πέρα από τον προγραμματισμένο αποκλεισμό στο μπλόκο του Λατιφίου, οι αγρότες θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο με

Ίμια 2017: Το Patrisnews στην καρδιά των γεγονότων – Αποστολή στην Κάλυμνο (PHOTOS-VIDEO)


Με μία άκρως συμβολική ενέργεια επικοινωνιακού εντυπωσιασμού με αποδέκτη το εσωτερικό της Τουρκίας και συνάμα «ψυχολογικών επιχειρήσεων» με «στόχο» την Ελλάδα για τη μη έκδοση των 8 Τούρκων αξιωματικών, η Άγκυρα 21 χρόνια μετά την κρίση των Ιμίων ήλθε να «δηλώσει» εμφατικά παρούσα με μία θρασεία πρόκληση με συνεχόμενες παραβιάσεις των ελληνικών χωρικών υδάτων και του εναέριου εθνικού χώρου αυτές τις ημέρες.
Το Patrisnews.com , 21 χρόνια ακριβώς από

Ηλεία: Βροχερό μοτίβο και άνοδος της θερμοκρασίας


Ηλεία: Βροχερό μοτίβο και άνοδος της θερμοκρασίας
Ασθενείς βροχές προβλέπεται να σημειωθούν σήμερα στην Ηλεία. Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του Meteo.gr η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο στους 15οC στα βόρεια και κεντρικά πεδινά, έως τους 12οC στα νότια και στους 7οC στα ορεινά. Οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, με εξαίρεση το Κεντρικό Ιόνιο όπου θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ με εξασθένηση στη συνέχεια.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 1ης Φεβρουαρίου

1 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ