ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017

Δήμος Ανδραβίδας- Κυλλήνης ΨΗΦΙΣΜΑ

 
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ανδραβίδας- Κυλλήνης στην αναγγελία του θανάτου του Λεωνίδα Λεοντιου, που διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος του Δήμου Λεχαινών, συνήλθε εκτάκτως , προκειμένου να αποτίσει φόρο τιμής στον εκλιπόντα, λαμβάνοντας υπόψη την εκτίμηση, το σεβασμό, την αποδοχή και την αγάπη, με την οποία τον αντιμετώπιζαν οι δημότες και όλοι όσοι τον γνώριζαν και εκτιμώντας την προσφορά του στην τοπική κοινωνία.
    Το  Δ.Σ.   Ψ Η Φ Ι Ζ Ε Ι     Ο Μ Ο Φ Ω Ν Α 

Μόνο για τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα ο Σωτηρίου


Μόνο για τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα ο Σωτηρίου

Ο 23χρονος φορ απασχολεί και κάποιες ιταλικές ομάδες

Ηλεία: Στο έλεος του καιρού οι παραγωγοί στο Τραγανό


Ηλεία: Στο έλεος του καιρού οι παραγωγοί στο Τραγανό
Κηπευτικά και εσπεριδοειδή χτυπιούνται αλύπητα από την κακοκαιρία
Του Γιάννη Σπυρούνη

Τα προσφυγόπουλα της Μυρσίνης στα θρανία


ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ 
Πρώτη μέρα στο σχολείο, σε αίθουσες άγνωστες,  σε τόπους μακρινούς αλλά φιλόξενους για τα περίπου 47 προσφυγόπουλα της Μυρσίνης.
Όλα είναι έτοιμα για να ξεκινήσουν το εκπαιδευτικό τους ταξίδι τα προσφυγόπουλα από το πρότυπο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στην Μυρσίνη.

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ - Μεταξύ Καλογριάς και Κεφαλονιάς το επίκεντρο


Σεισμός 3,6 Ρίχτερ - Μεταξύ Καλογριάς και Κεφαλονιάς το επίκεντρο
Σεισμική δόνηση μεγέθους 3.6R σημειώθηκε στις 21:33 στο θαλάσσιο χώρο μεταξύ Κεφαλονιάς και

Απόγνωση για μάνα και κόρη: «Πεθαίνουμε… Βοηθήστε μας!»



ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ 

Πόσο μπορεί να αντέξουν δύο άρρωστες  γυναίκες  όταν μένουν  σε ένα σπίτι παλιό, ετοιμόρροπο, που στάζει κάθε φορά που βρέχει, που παγώνουν  αφού δεν υπάρχει επί μήνες ηλεκτρικό ρεύμα και τρώνε  όποτε βρεθεί φαγητό;

Καιρός: Νέο κύμα με χιόνια και καταιγίδες – Παγωμένο μένει το θερμόμετρο [χάρτες]


Καιρός: Νέο κύμα με χιόνια και καταιγίδες – Παγωμένο μένει το θερμόμετρο [χάρτες]
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
- Αναλυτικά ο χάρτης με τις θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα
- Που θα χιονίσει και που θα πέσουν βροχές και καταιγίδες
- Στην κατάψυξη μέχρι και αύριο το μεγαλύτερο μέρος της χώρας
- Μέχρι και 8 Μποφόρ οι άνεμοι στα πελάγη
- Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 11ης Ιανουαρίου