ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2017

Βροχή από γκολ στα Σίτι – Μονακό και Λεβερκούζεν – Ατλέτικο Μαδρίτης


Βροχή από γκολ στα Σίτι – Μονακό και Λεβερκούζεν – Ατλέτικο ΜαδρίτηςΕπικά ματς σε Αγγλία και Γερμανία με τα 5-3 και 2-4 αντίστοιχα να ζαλίζουν



Μία απολύτως χορταστική βραδιά έδωσαν στους απανταχού ποδοσφαιρόφιλους τα αποψινά παιχνίδια για τη φάση των 16 του Champions League. Με την Ατλέτικο Μαδρίτης να παίρνει μεγάλο διπλό στην έδρα της Λεβερκούζεν με 4-2 και τη Μάντσεστερ Σίτι να επικρατεί με 5-3 της Μονακό.
Στο Μάντσεστερ, η Σίτι σε ένα ματς γεμάτο συγκινήσεις, ανατροπές και όμορφα γκολ, γύρισε το παιχνίδι που φαινόταν αρχικά χαμένο. προηγήθηκε στο 26' με τον Στέρλινγκ, μετά από εξαιρετική ενέργεια του Σανέ, όμως πριν το τέλος του ημιχρόνου η Μονακό είχε ήδη ανατρέψει το σκορ: στο 32' ο φορμαρισμένος Φαλκάο ισοφάρισε σε 1-1 και στο 40' ο Μπατέ με φοβερή ατομική ενέργεια από τα δεξιά έδωσε το προβάδισμα στους Μονεγάσκους.
μονακό
Στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η Μονακό είχε την ευκαιρία να πετύχει και τρίτο γκολ, όμως ο Φαλκάο εκτέλεσε άσχημα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Οταμέντι, με τον Καμπαγέρο να αποκρούει και να κρατά ζωντανή τη Σίτι.
Λίγα λεπτά αργότερα, στο 58', η Σίτι ισοφάρισε με ωραίο σουτ στην κίνηση του Αγουέρο και τον Σούμπασιτς να χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του, όμως στο 61' η Μονακό πήρε και πάλι το προβάδισμα, με τον Φαλκάο να... τρελαίνει τον Στόουνς και να “κρεμάει” τον Καμπαγέρο για το 2-3.
Η συνέχεια, ωστόσο, ανήκε στους γηπεδούχους: στο 71' ο Αγουέρο ισοφάρισε σε 3-3, ενώ ο Στόουνς στο 74' και ο Σανέ στο 82' διαμορφώσαν το τελικό 5-3.
ατλετικο
Στη Γερμανία, η Ατλέτικο ήταν από την αρχή ο κυρίαρχος του παιχνιδιού με τη Λεβερκούζεν, κάνοντας τελικά πάρτι στο Bay Arena. O Σαούλ στο 17' καi o Γκριεζμάν στο 25' έβαλα τους Μαδριλένους από νωρίς μπροστά στο σκορ με 2-0.
Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, στο 48', η Λεβερκούζεν μείωσε σε 1-2 με τον Μπελαράμπι, όμως στο 59' ο Γκαμεϊρό εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον Ντράγκοβιτς, δίνοντας ξανά “αέρα” δύο τερμάτων στους “ροχιμπλάνκος”.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να ξαναμπούν στο παιχνίδι και στο 68' μείωσαν με αρκετή δόση τύχης με αυτογκόλ του Σάβιτς μετά από σέντρα του Ποχγιάνπαλο. Ωστόσο η Ατλέτικο είχε και πάλι τον τελευταίο λόγο, με τον Φερνάντο Τόρες να γράφει το τελικό 4-2 με κεφαλιά στο 86'.
Οι ρεβάνς και των δύο αγώνων θα διεξαχθούν την Τετάρτη 15 Μαρτίου.
newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: