ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Με υπογραφή «Μπεργκ» ο ΠΑΟ νίκησε τον Ατρόμητο


Με υπογραφή «Μπεργκ» ο ΠΑΟ νίκησε τον ΑτρόμητοΔεύτερη σερί νίκη στο πρωτάθλημα για τους «πράσινους»

Βίντεο: Το πιο στολισμένο σπίτι στην Ελλάδα. Υπερβολή ή υπερθέαμα;


Βίντεο: Το πιο στολισμένο σπίτι στην Ελλάδα. Υπερβολή ή υπερθέαμα;
Στην Κοζάνη, οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας δημιοούργησαν ένα θέαμα ομολουμένως εντυπωσιακό.
Ο στολισμός στην πλήρη διάσταση του, στο βίντεο που δημοσιεύει το Kozanilife:

Α2 Κατηγορία: Η ταυτότητα της 13ης αγωνιστικής


Α2 Κατηγορία: Η ταυτότητα της 13ης αγωνιστικής
Α2 Κατηγορία - 13η αγωνιστική

Οι ευχές των παιδιών στο δένδρο της Γαστούνης

ΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ

Οι γιορτές των Χριστουγέννων ξεκίνησαν χθες στη Γαστούνη με τον στολισμό του δένδρου στην πλατεία Ελευθερίας. Παιδιά από τα τρία δημοτικά σχολεία βρέθηκαν στην πλατεία, κρατώντας στα χέρια τους από ένα στολίδι, δημιούργημά τους. 

Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ηλείας


ΕΛ.ΑΣ 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, την ερχόμενη εβδομάδα (12-12-2016 έως 18-12-2016),  θα βρίσκεται στις εξής περιοχές :

Ηλεία: Ασθενείς βροχές και υποχώρηση της θερμοκρασίας


Ηλεία: Ασθενείς βροχές και υποχώρηση της θερμοκρασίας
Με αρκετό κρύο στα ορεινά και υποχώρηση της θερμοκρασίας στα πεδινά ξεκινά η νέα εβδομάδα στην Ηλεία. Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του Meteo.gr η θερμκρασία θα κυμανθεί στους 15οC στα πεδινά και στους 8-9οC στα ορεινά και πιο χαμηλά σε περιοχές όπως στον Επικούρειο Απόλλωνα. Βροχές αναμένεται να σημειωθούν σε πολλές περιοχές του νομού κυρίως μετά το μεσημέρι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές γενικά διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία αναμένεται να υποχωρήσει περαιτέρω τις επόμενες ημέρες.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Χαλάει ο καιρός με βοριάδες, πτώση της θερμοκρασίας και βροχές


Χαλάει ο καιρός με βοριάδες, πτώση της θερμοκρασίας και βροχέςΟι άνεμοι θα είναι ισχυροί από 5 έως 8 μποφόρ

Σαν σήμερα


Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 12ης Δεκεμβρίου 

Άγιος Σπυρίδων


270 – 348

Σημαντική προσωπικότητα της Χριστιανοσύνης, κυπριακής καταγωγής, ιδιαίτερα συνδεδεμένος με την πόλη και το νησί της Κέρκυρας, της οποίας είναι προστάτης Άγιος. Είναι, επίσης, πολιούχος Άγιος του Πειραιά. Η μνήμη του εορτάζεται στις 12 Δεκεμβρίου από την Ορθόδοξη Εκκλησία και στις 14 Δεκεμβρίου από την Καθολική.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΠΥΡΟ ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑ


Χρόνια Πολλά στους σημερινούς εορτάζοντες και εορτάζουσες
Χρόνια πολλά στον Νιχωρίτη Σπύρο και Νιχωρίτισσα Σπυριδούλα
Χρονια πολλά στους :