Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 10, 2016

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κων ΨΥΧΟΓΙΟΣ ...3 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ

Εικόνα
Σαν σήμερα έφυγε από την μικρή κοινωνία του χωριό μας ..ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ,ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ  ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ....!!!!

Φιλική ήττα στην αγγαρεία με τη Λευκορωσία 0-1

Εικόνα
Οι Λευκορώσοι τιμώρησαν τη μπλαζέ εθνική

Πάνω από 150.000 προσκύνησαν την Αγία Ζώνη της Παναγίας - Δριμεία επίθεση του Μητροπολίτη Πατρών σε όσους "θέλουν την Ελλάδα αποκομμένη από τις πνευματικές της ρίζες"

Εικόνα
Μιά πρωτοφανής θάλασσα εὐσεβείας πλημμύρησε τὸν Ἱερὸ Ναὸ τοῦ Ἁγίου Ἀποστόλου Ἀνδρέου καὶ ὅλη τὴν Πάτρα κατὰ τὴν διάρκεια τῆς παραμονῆς τῆς Τιμίας Ζώνης στὸν Ναὸ τοῦ Πρωτοκλήτου.

Πύργος: Μνημόσυνο στην μνήμη των πεσόντων Πυροσβεστών

Εικόνα
ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ  Τη μνήμη των πεσόντων πυροσβεστών του Πυροσβεστικού Σώματος με επιμνημόσυνη δέηση που θα τελεσθεί, το ερχόμενο Σάββατο στις 11.30 το πρωί στο μνημείο που βρίσκεται στην πλατεία πεσόντων πυροσβεστών, στη συμβολή των οδών Ερυθρού Σταυρού και Τάκη Πετροπούλου στον Πύργο, θα τιμήσει η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πύργου.

Ηλεία: Μια ένοπλη ληστεία και μια απόπειρα σε βενζινάδικα μέσα σε λίγα λεπτά

Εικόνα
Μια ένοπλή ληστεία και μια απόπειρα σε πρατήρια υγρών καυσίμων στην Ηλεία, συνέβησαν μέσα σε λίγα λεπτά της ώρας από τις 8,30 έως τις 9 το βράδυ. Αρχικά οι ληστές, δύο άτομα που επέβαιναν σε ένα μαύρο αυτοκίνητο μετέβησαν στο πρατήριο

Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία την Πέμπτη! Πού θα βρέχει

Εικόνα
Τοπικές βροχές και καταιγίδες περιμένουμε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και βαθμιαία στα δυτικά. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Θερμοκρασία σε μικρή πτώση στα ανατολικά. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού .

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 10ης Νοεμβρίου