ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016

Συνελήφθη 30χρονος για βιασμό στη Ζάκυνθο - Αποπλανούσε κορίτσια παριστάνοντας τη γυναίκα στο Facebook


Συνελήφθη 30χρονος για βιασμό στη Ζάκυνθο - Αποπλανούσε κορίτσια παριστάνοντας τη γυναίκα στο Facebook
Ανατριχίλα έχει προκαλέσει σε όλη την Ζάκυνθο η σύλληψη ενός 30χρονου ημεδαπού, πατέρα ενός παιδιού, με τις κατηγορίες του βιασμού ανηλίκου και κατοχής πορνογραφικού υλικού ανηλίκου.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μια 17χρονη μαθήτρια λυκείου, μαζί με την μητέρα της, πήγαν στο ΑΤ Ζακύνθου και κατήγγειλαν τον 30χρονο άνδρα.

Αστάνα – Ολυμπιακός: Ο Μπέντο βάζει στην... άκρη τον Παναθηναϊκό


Αστάνα – Ολυμπιακός: Ο Μπέντο βάζει στην... άκρη τον Παναθηναϊκό
ΦΩΤΟ actionimages.gr (αρχείο)

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε πως θέλει μόνο τη νίκη κόντρα στην Αστάνα, αναφέροντας πως θα υπάρχει χρόνος στη συνέχεια για να αφοσιωθεί η ομάδα του στο μεγάλο Κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Επιτήδειοι χάκερ ξεγέλασαν επαγγελματία στην Αμαλιάδα


Επιτήδειοι χάκερ ξεγέλασαν επαγγελματία στην Αμαλιάδα
Πήραν 8000 ευρώ για την παραγγελία που δεν ήρθε ποτέ
Αριστοτεχνικά ήταν στημένη η απάτη που έκαναν άγνωστοι χάκερ μέσω διαδικτύου σε βάρος ενός επαγγελματία από την Αμαλιάδα. Ο παθών θέλοντας να παραγγείλει υλικά για την επιχείρησή του από εργοστάσιο της Βουλγαρίας με το οποίο συνεργάζεται, ακολούθησε τις συνηθισμένες διαδικασίες μέσω της ιστοσελίδας της εταιρίας, που φαίνεται όμως πως άγνωστοι είχαν παραβιάσει. Αυτοί έγιναν πλουσιότεροι κατά 8000 ευρώ.

Ανατροπή στις αυτοκτονίες των 17χρονων στις ράγες των τρένων! Σατανισμός πίσω από τη διπλή τραγωδία;


Ανατροπή στις αυτοκτονίες των 17χρονων στις ράγες των τρένων! Σατανισμός πίσω από τη διπλή τραγωδία;
- Αποκαλύψεις στην εκπομπή “Tatiana Live” της Τατιάνας Στεφανίδου στο Epsilon για τις αυτοκτονίες 17χρονων, στην Ημαθία
- Οι δικηγόροι της οικογένειας του Ιωακείμ έκαναν λόγο για ομάδα παιδιών που συνδέεται με παγανιστικά - σατανιστικά στοιχεία
- H 17χρονη Εύα έβαλε τέλος στη ζωή της ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου, πέφτοντας στις γραμμές του ΟΣΕ
- Ο συνομήλικος φίλος της, Ιωακείμ, είχε αυτοκτονήσει με τον ίδιο τρόπο, έναν μήνα νωρίτερα, στις 21 Σεπτεμβρίου

Ηλεία: Ζεσταίνουν τα τρακτέρ οι αγρότες - Κινητοποίηση την Τετάρτη 9/11


Ηλεία: Ζεσταίνουν τα τρακτέρ οι αγρότες - Κινητοποίηση την Τετάρτη 9/11
Υπό το βάρος των αντίξοων κοινωνικών συνθηκών οι αγρότες της Ηλείας ετοιμάζονται για νέο κύκλο κινητοποιήσεων με βάση μια σειρά αιτημάτων που παραμένουν ανικανοποίητα τα τελευταία χρόνια. Το φορολογικό, το ασφαλιστικό, το κόστος παραγωγής, η κατάσταση στον ΕΛΓΑ, οι αποζημιώσεις και οι κατασχέσεις των επιδοτήσεων αποτελούν την προμετωπίδα.

Διαρρήξεις στο κέντρο της Γαστούνης!


ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ - ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΣΤΑΔΙΚΟ 

Η απουσία αστυνόμευσης μιας περιοχής με υψηλό δείκτη εγκληματικότητας και παραβατικότητας καθώς και η επιείκεια εισαγγελικών και ανακριτικών αρχών, είναι σύμφωνα με κατοίκους της Γαστούνης η αιτία που το τελευταίο διάστημα έχουν στήσει…χορό διαρρήκτες στην περιοχή.

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες


Καιρός: Βροχές και καταιγίδες
Οι άνεμοι γύρισαν νοτιάδες και μαζί αλλάζει και ο καιρός που πλέον φέρνει βροχές και καταιγίδες.
  Οι νοτιάδες φέρνουν όμως και άνοδο της θερμοκρασίας. Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 3ης Νοεμβρίου