ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας ...ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016 '' ΛΙΜΝΗ, ΦΡΑΓΜΑ ΛΑΔΩΝΑ -ΛΑΓΚΑΔΙΑ- ΒΥΤΙΝΑ''







ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 
Λίμνη Λάδωνα –Φράγμα Λάδωνα – Λαγκάδια - Βυτίνα!!!!!!!

Ο Σύλλογος Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας εν Αθήναι πραγματοποιεί Μονοήμερη Εκδρομή, την Κυριακή 20/11/2016      με προορισμό

Ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στο χωριό μας το Νεοχώρι ...(PHOTOS)



Εγινε η καθιερωμένη παρέλαση στο χωριό μας το Νεοχώρι για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 2016..
Πληροφορίες δεν έχουμε σχετικά για το τι έγινε στο χωριό μας ...
Το μόνο που μας ενημέρωσε ο συχωριανός μας Διονύσης Κων Καράμπελας τον οποίον και ευχαριστούμε ... είναι με το να στείλει φωτογραφικό υλικό από την κατάθεση στεφάνων και την παρέλαση μαθητών Νηπιαγωγείου δημοτικού σχολείου και Γυμνασίου Νεοχωρίου ...
Δείτε τις φωτογραφίες ...

Ξέρανε την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚ

Ξέρανε την ΑΕΚ ο ΠΑΟΚΟ «Δικέφαλος του Βορρά» πανηγύρισε τη νίκη με γκολ στην εκπνοή των καθυστερήσεων

Αστυνομικές εξορμήσεις στη Δυτική Ελλάδα με 46 συλλήψεις


Αστυνομικές εξορμήσεις στη Δυτική Ελλάδα με 46 συλλήψεις
Πραγματοποιήθηκαν χθες στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας - Συνελήφθησαν (46) δράστες, ενώ ελέχθησαν συνολικά (786) άτομα και (677) οχήματα - Βεβαιώθηκαν (178) τροχονομικές παραβάσεις

Εβδομαδιαίο Δρομολόγιο Κινητής Αστυνομικής Μονάδας Ηλείας


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, πληροφορεί τους πολίτες ότι η Κινητή Αστυνομική Μονάδα της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, την ερχόμενη εβδομάδα (31-10-2016 έως 06-11-2016),  θα βρίσκεται στις εξής περιοχές:

Ανδραβίδα: Ασυνείδητος οδηγός τραυμάτισε και εγκατέλειψε 2.5χρονών κοριτσάκι


ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΔΑΝΕΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ 

Σοβαρά τραυματισμένο μεταφέρθηκε από το Νοσοκομείο του Πύργου στο Καραμανδάνειο Παιδιατρικό Νοσοκομείο Πατρών ένα κοριτσάκι 2,5 ετών οποίο παρέσυρε και χτύπησε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο το απόγευμα του Σαββάτου στην Ανδραβίδα .

Στο δρόμο ξανά οι αγρότες - Απειλούν με μπλόκα στην Εθνική τα Χριστούγεννα


Στο δρόμο ξανά οι αγρότες - Απειλούν με μπλόκα στην Εθνική τα Χριστούγεννα
Με τοπικά συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στο ΟΓΑ με τρακτέρ ξεκινούν τις κινητοποιήσεις τους οι αγρότες στη Θεσσαλία.

Ηλεία: Συννεφιασμένη Δευτέρα . . .

Ηλεία: Συννεφιασμένη Δευτέρα . . .
Βελτιωμένος αλλά με νεφώσεις αναμένεται ο καιρός για σήμερα Δευτέρα στην Ηλεία. Σύμφωνα με το Meteo.gr η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 20οC με αραιές νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές γενικά διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Δεν αποκλείεται στα νότια του νομού να εκδηλωθούν βροχές.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για τον τροπικό κυκλώνα που θα σαρώσει Πελοπόννησο και Κρήτη


Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού για τον τροπικό κυκλώνα που θα σαρώσει Πελοπόννησο και ΚρήτηΟ κυκλώνας, πέραν των θυελλωδών ανέμων (ισχυρότεροι των 100 km/h) θα συνοδεύεται και από ισχυρές βροχοπτώσεις

Σαν σήμερα


Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 31ης Οκτωβρίου