Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Οκτωβρίου 11, 2016

Παναγία η Πλατανιώτισσα της Αχαϊας - Το εκκλησάκι μέσα σε ένα τεράστιο πλάτανο

Εικόνα
Στον οδικό άξονα Καλαβρύτων – Αιγίου μέσω Πτέρης, σε απόσταση 30 χιλιόμετρα από την πόλη των Καλαβρύτων, η Αχαϊα, δένει τη φύση με τη λατρεία του Θείου σε ένα μοναδικό σύμπλεγμα και σε μια καταπράσινη τοποθεσία με κρύα νερά που προκαλεί δέος.

Συνεχίζει… ατσαλάκωτη η Εθνική

Εικόνα
Νίκη και στην Εσθονία για την ομάδα του Σκίμπε που έκανε το 3 στα 3

Συλλήψεις για ναρκωτικά και άλλες παραβάσεις

Εικόνα
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΝΕΑ  Συνελήφθη, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην Αρχαία Ολυμπία , από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου, ένας 49χρονος άνδρας , διότι σε  έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 7,9 γραμμάρια κάνναβης.

Μωράκι γεννήθηκε σε Super Puma πάνω απο την Σύρο

Εικόνα
Οι διασώστες μίλησαν στην κρατική τηλεόραση για την εμπειρία τους  Μέσα σε Super Puma σε  μια έκτακτη πτήση αεροδιακομιδής είχε την τύχη να γεννηθεί ένα υγιέστατο μωράκι από την Σίφνο πριν από λίγες ημέρες.

Παλαιοχώρι Γαστούνης: Τρία λεπτά ήταν αρκετά για την καταστροφή!

Εικόνα
ΣΟΒΑΡΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΣΤΑΒΛΟ 61ΧΡΟΝΟΥ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΥ  Λίγα λεπτά ήταν αρκετά το βράδυ της περασμένης Παρασκευής για να υποστεί σοβαρή καταστροφή στην περιουσία του ο 61χρονος κτηνοτρόφος Χαράμπος Βουρλιώτης στην περιοχή «Νησιά» στο Παλαιοχώρι Γαστούνης.

Η ΕΛ.ΑΣ. προτρέπει τα παιδιά να αποφεύγουν τα check-in στα social media

Εικόνα
Η Ελληνική Αστυνομία προτρέπει τα παιδιά να αποφεύγουν τα #checkin και την ανάρτηση φωτογραφιών με το σπίτι, το σχολείο και τα μέρη που συχνάζουν, τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Μην κοινοποιείς την παρουσία σου στα social media, δεν τη βλέπουν μόνο οι φίλοι σου».

Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης! Καταιγίδες και χαλάζι την Τρίτη [χάρτες]

Εικόνα
Βροχές και καταιγίδες -κατά τόπους ισχυρές- περιμένουμε την Τρίτη στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ θα επηρεαστούν: - Την Τρίτη (11-10-16) κατά περιόδους το Ιόνιο, τα ηπειρωτικά, οι Σποράδες, η Εύβοια, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου και πιθανόν πρόσκαιρα και οι Κυκλάδες. - Παρά την εξασθένηση των φαινομένων την Τετάρτη (12-10-16) είναι πιθανόν κατά περιόδους να επηρεαστούν (μέχρι το μεσημέρι) οι βορειοδυτικές περιοχές της χώρας. Η πρόγνωση για την Τρίτη

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 11ης Οκτωβρίου