ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016

Γκέλα και για την ΑΕΚ ...


Γκέλα και για την ΑΕΚ


  Έμεινε στο 0-0 με τον Ηρακλή

Αχιλλέας Νεοχωρίου ...πρώτη νίκη

Α2 Κατηγορία: Αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Σάββατο

Εγκαινιάστηκε o Ι.Ν. Αγ. Νικολάου στο Καπελέτο


Εγκαινιάστηκε o Ι.Ν. Αγ. Νικολάου στο Καπελέτο
Εγκαινιάστηκε ο ανακαινισμένος Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Καπελέτου το περασμένο Σάββατο από τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Ωλένης κ.κ. Αθανάσιο. Η εκκλησία είχε υποστεί

Πάτρα - Πύργος: Αναβάλλεται ο διαγωνισμός για το τέταρτο τμήμα


ΗΤΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 

Αναβάλλεται ο διαγωνισμός για το τέταρτο τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάτρα - Πύργος (Βάρδα - Κυλλήνη), ο οποίος ήταν προγραμματισμένος για το πρωί της Τρίτης, καθώς σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Υποδομών, δεν συγκροτήθηκε έγκαιρα, η Επιτροπή Διεξαγωγής του Διαγωνισμού.
Στο σχετικό έγγραφο δεν αναφέρεται νέα ημερομηνία διεξαγωγής του διαγωνισμού. 

"Ημαρτον" είπε ο Φίλης: Βάζω στην άκρη το μάθημα των Θρησκευτικών


"Ημαρτον" είπε ο Φίλης: Βάζω στην άκρη το μάθημα των Θρησκευτικών
Οπισθοχώρηση για το μάθημα των Θρησκευτικών σάλπισε ο υπ. Παιδείας Νίκος Φίλης μετά τον σάλο που προκλήθηκε και τις αντιδράσεις από την Εκκλησία.

Δωρεάν διανομή δαμάσκηνων στο Δήμο Ανδραβίδας Κυλλήνης

Εμφάνιση images.jpg
Την Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου και την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου θα μοιραστούν

Πάτρα: Προφυλακιστέος και ο δεύτερος Βούλγαρος με τις τηλεφωνικές απάτες - Κάλεσε . . . Αστυνομικό!

Πάτρα: Προφυλακιστέος και ο δεύτερος Βούλγαρος με τις τηλεφωνικές απάτες - Κάλεσε . . . Αστυνομικό!

Τον δρόμο για τις φυλακές, θα πάρει τις επόμενες ώρες ο 56χρονος Βούλγαρος, που συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών, ώς

Καιρός: Η πρόγνωση για την Τρίτη - Πού θα βρέχει


Καιρός: Η πρόγνωση για την Τρίτη - Πού θα βρέχει
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI


Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών, περιμένουμε την Τρίτη στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Στα υπόλοιπα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και βαθμιαία πιθανώς τοπικά 7 μποφόρ στο Αιγαίο. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 27ης Σεπτεμβρίου