Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 12, 2016

Εξάσφαιρος και ασταμάτητος ο Ολυμπιακός

Εικόνα
Ο πρωταθλητής είναι εδώ και έστειλε ηχηρό μήνυμα στους υπόλοιπους διεκδικητές «ποδοπατώντας» την Βέροια

Λεχαινά: Νεκρός ο 21χρονος Σμηνίτης Γιάννης Χατζηδιάκος σε τροχαίο δυστύχημα

Εικόνα
ΗΤΑΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΣΕ ΙΧ ΠΟΥ ΕΝΕΠΛΑΚΗ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ  (11/09/2016 09:52) Το ξημέρωμα στα  Λεχαινά  και τη  Μυρσίνη  ήταν βαρύ.  Η είδηση του θανάτου ενός νέου παιδιού και ο σοβαρός τραυματισμός ενός άλλου, σόκαρε τους πάντες. Ο μόλις 21 ετών  Γιάννης Χατζηδιάκος  έχασε τη ζωή του σε τροχαίο ενώ ο φίλος του και συνομήλικος  Γιάννης Σπανός  που οδηγούσε το αυτοκίνητο τραυματίστηκε σοβαρά.

Πληγέντες αγρότες προς βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ: «Θα σβήσει ο Κάμπος της Ηλείας…»

Εικόνα
ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ  Με τον φόβο του αφανισμού κοιμούνται και ξυπνούν εδώ και μερικές ημέρες οι πληγέντες αγρότες και

Πύργος: 'Εγκλημα στη λίμνη Μουριά - Τραυμάτισαν φλαμίνγκο

Εικόνα
Ένα πτηνό του γένους των φοινικόπτερων, το γνωστό σε όλους φλαμίνγκο τραυμάτισαν σύμφωνα με

Από τη Μανωλάδα στην Κάτω Αχαΐα με 90 κούτες λαθραίων τσιγάρων

Εικόνα
Στη σύλληψη δυο αλλοδαπών από το Μπαγκλαντές, ηλικίας 31 και 36 ετών αντίστοιχα, προχώρησαν χθες

Ηλεία: Με βροχές ξεκινά η νέα εβδομάδα

Εικόνα
Μετά απο ένα Σαββατοκύριακο με αίθριο καιρό και ζέστη, η νέα εβδομάδα ξεκινά με άστατο καιρό. Για σήμερα Δευτέρα στην Ηλεία αναμένονται βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά μετά το μεσημέρι. Σύμφωνα με τους προγνωστικούς χάρτες του Meteo.gr τα φαινόμενα θα είναι ιδιαίτερα έντονα στις περιοχές της Ανδρίτσαινας, Φολόης και Δίβρης, και στα περισσότερα ορεινά. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 27-28οC, ενώ οι άνεμοι στο Ιόνιο θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι.

Καιρός: Βροχές και καταιγίδες και σήμερα

Εικόνα
Άστατος παραμένει ο καιρός σήμερα σε όλη τη χώρα! Την ώρα που οι περιοχές που επλήγησαν από τις καταρρακτώδεις των προηγούμενων ημερών, οι οποίες στοίχισαν τη ζωή σε τέσσερις ανθρώπους, προσπαθούν να σταθούν στα πόδια τους, ο καιρός δε λέει να... φτιάξει. Σήμερα Δευτέρα (12.09.2016) μας περιμένουν νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο, τα κεντρικά και τα νότια τμήματα της ηπειρωτικής χώρας, που πιθανώς κατά διαστήματα θα είναι ισχυρές.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 12ης Σεπτεμβρίου στο newsbeast.gr

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ..ΚΑΛΗ ΠΡΟΟΔΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Εικόνα
Αρχίζει σήμερα η νέα σχολική χρονιά ...!!!Για τα παιδιά του δήμου Ανδραβίδας Κυλλήνης δυστυχώς δεν θα αρχίσει από σήμερα ...ευτυχώς με μικρή καθυστέρηση ... Σε  όλους τους μαθητές να