Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 19, 2016

Σεβίλλη… ως συνήθως

Εικόνα
Οι Ανδαλουσιανοί κέρδισαν 3-1 την Λίβερπουλ και κατέκτησαν για τρίτη συνεχόμενη φορά το Europa League

Στην Α1 η Θύελλα, ανοιχτή η 2η θέση

Εικόνα
Πανάξια πρωταθλήτρια στην Α2 Κατηγορία, αναδείχθηκε η Θύελλα Πύργου καθώς μία αγωνιστική πριν το φινάλε και των πλέι οφς ανόδου, κατάφερε να πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1 Κατηγορία ,κατακτώντας την πρώτη θέση.

Κάστρο Κυλλήνης: Θολό νερό λόγω…αρχαίων

Εικόνα
ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ  Για την καθαρότητα του νερού διαμαρτύρονται οι κάτοικοι του Κάστρου, η οποία αποδίδεται στο πεπαλαιωμένο δίκτυο ύδρευσης με τους σωλήνες αμιάντου. Από την πλευρά του ο δήμος Ανδραβίδας Κυλλήνης , έχει έτοιμη την μελέτη αντικατάστασής του δικτύου αλλά η μελέτη …προσέκρουσε στην Αρχαιολογική Υπηρεσία .

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας

Εικόνα
- Έναν 36χρονο Άγγλο συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής

Η άποψη των καθηγητών : Αναμενόμενα τα θέματα των Αρχαίων, δύσκολα των μαθηματικών -Φωτό

Εικόνα
Αναμενόμενα χαρακτηρίζονται από τους φιλολόγους, τα θέματα στο μάθημα των Αρχαίων, στο οποίο εξετάστηκαν οι μαθητές των Γενικών Λυκείων ενώ, έκαναν λόγο για «ίδιας δυσκολίας με πέρυσι» θέματα, οι μαθηματικοί.

Βελτιωμένος ο καιρός την Πέμπτη - Ανεβαίνει η θερμοκρασία

Εικόνα
 Βελτιωμένος θα είναι αύριο, Πέμπτη, ο καιρός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως την ημέρα. Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού :

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 19ης Μαΐου

Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας :Η ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ 2016 ΣΕ ΑΕΡΟΒΙΝΤΕΟΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ

Εικόνα
 Όταν κοιτάς από ψηλά μοιάζει το Νεοχώρ ι '' ΖΩΓΡΑΦΙΑ ,, Παρακολουθήστε ένα βίντεο στο youtube από την φετινή καύση του Ιούδα στο χωριό μας σε Α Ε Ρ Ο Β Ι Ν Τ Ε Ο Φ Ω Τ Ο Γ Ρ Α Φ Ι Σ Η  Μια ξεχωριστή και πολύ ωραία δουλειά από τον συχωριανό μας Θανάση Ψυχογιό ...DJ Thanos... Για τον σύλλογο Νεοχωριτών Αθήνας ...!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ