Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαρτίου 22, 2016

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ 1821

Εικόνα
Ο Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ της ΤΚ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ ΚΥΛΛΗΝΗΣ ανακοινώνουν

Παρ’ ολίγον μακελειό στον κεντρικό δρόμο της Βροχίτσας!

Εικόνα
ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΥΜΠΛΟΚΗ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ  Σε μακροχρόνιες προσωπικές διαφορές οφείλεται, σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «Πατρίς, η προχθεσινή αιματηρή συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στη Βροχίτσα του δήμου Πύργου.

Αρχαιοκάπηλοι έσκαβαν στη Βυτίνα και άρπαζαν αρχαία νομίσματα του 3ου π.Χ αιώνα - Εξαρθρώθηκε κύκλωμα από την Ασφάλεια Πατρών

Εικόνα
Στην εξάρθρωση ενός μεγάλου κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών σήμερα με τη σύλληψη τεσσάρων μελών του.

Αρχαία Ολυμπία: Διαρρήκτης «συνελήφθη» επ’ αυτόφωρο από τους κατοίκους!

Εικόνα
Επ’ αυτόφωρο, από τους ίδιους τους κατοίκους, «συνελήφθη» ο ένας από τους τρεις δράστες που το απόγευμα της Παρασκευής, επιχείρησαν να ληστέψουν ηλικιωμένο ζευγάρι, στο Βασιλάκι. Οι δυο, κατάφεραν να διαφύγουν, ενώ ο… συλληφθείς, παραδόθηκε λίγη ώρα αργότερα στους Αστυνομικούς του Α.Τ Αρχαίας Ολυμπίας, που ανέλαβε και την προανάκριση.

Καιρός: Άνοιξη με... βροχές και θερμοκρασία ως τις 20 βαθμούς!

Εικόνα
Η Άνοιξη μπήκε και επισήμως, αλλά οι βροχές θα μας συντροφεύσουν για μερικές μέρες ακόμα. Σήμερα, ο καιρός θα είναι ανοιξιάτικος σε σχεδόν όλη τη χώρα, με το θερμόμετρο να φτάνει ακόμη και τους 20 βαθμούς Κελσίου.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 22ας Μαρτίου

ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ ΚΥΛΛΗΝΗΣ: ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ

Εικόνα
Ανακοινώνεται   ότι από το Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης θα γίνει δωρεάν  διανομή ακτινίδιων  σε πολίτες του Δήμου την