ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2016

ΝΙΟΧΩΡΙΤΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ...ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΟΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ..

 
Τελευταία ημέρα των προετοιμασιών από ότι φαίνεται είναι η σημερινή όσο αφορά το καρναβάλι του χωριού μας .

Αποχαιρετά την Ευρώπη ο Ολυμπιακός

Αποχαιρετά την Ευρώπη ο Ολυμπιακός 

Μόνο με θαύμα θα προκριθεί μετά την ήττα με 72-71 από την Μπάμπεργκ


Ο Ολυμπιακός είχε τη νίκη στα χέρια του, αντί να την «κλειδώσει»... φλυαρούσε και ο Στρέλνιεκς με τρίποντο 4'' πριν τη λήξη χάρισε τη νίκη στη Μπάμπεργκ με 72-71.
Μόνο με ένα… θαύμα θα προκριθεί στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας ο Ολυμπιακός, καθώς με τις τάσεις αυτοχειρίας που έδειξε στο τέλος, ηττήθηκε 72-71 στη Γερμανία από την Μπάμπεργκ!

Κορυφαίος για την ομάδα του Πειραιά ήταν ο Πρίντεζης με 19 πόντους και 10 ριμπάουντ, με τον Χάντερ να προσθέτει άλλους 17 και τον Σπανούλη άλλους 15.
Από το σύνολο του Τρινκιέρι (που τελείωσε το ματς με 12/27 τρίποντα) πρώτοι σκόρερ ήταν οι Ραντόσεβιτς και Γουαναμέικερ με 11 πόντους ο καθένας.
newsbeast.gr

Εντοπισμός αρχαίου τάφου στην Αρχαία Ήλιδα


ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΣΥΛΗΘΕΙ
(10/03/2016 18:00)
Συναγερμός σήμανε χθες στο Τμήμα Ασφαλείας Αμαλιάδας, μετά την καταγγελία πολίτη ότι εντόπισε έναν τάφο στην περιοχή της Αρχαίας Ήλιδας.

Καλάβρυτα: Στις 16 Μαρτίου θα συνεχιστεί η δίκη της κλοπής του λειψάνου από το Μέγα Σπήλαιο - Τι κατέθεσαν οι μάρτυρες


agios-xaralampos
Με σημαντική καθυστέρηση άρχισε η ακροαματική διαδικασία της υπόθεση της κλοπής του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Χαραλάμπους από την Ιερά Μονή του Μεγάλου Σπηλαίου, στο Δικαστήριο Πατρών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, "έψαχναν" διερμηνέα…!

Τι αλλάζει στις σχολικές εκδρομές και στις πενταήμερες


ekdromes
H διάρκεια της εκπαιδευτικής επίσκεψης δεν μπορεί να υπερβαίνει τις τέσσερις ημέρες συμπεριλαμβανομένων και των δύο αργιών, του Σαββάτου και της Κυριακής.

Ηλεία: 48χρονος "έφυγε" μέσα στο αμπέλι του


ampelia1a
Θλίψη για τον πρόωρο χαμό του Θ. Κόκκινου στους Αγ. Απόστολους

Ο "κόκκινος χρυσός" της Ηλείας "λάμπει" ακόμα (photos & video)


fraoules1a
Το ilialive.gr στις καλλιέργειες της φράουλας στη Μανωλάδα
Του Γιάννη Σπυρούνη

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας



Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της Καθαράς ΔευτέραςΚαθόλου ευχάριστα δεν είναι τα νέα για τον καιρό το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, καθώς θα υπάρχουν νεφώσεις και βροχές σχεδόν σε όλη τη χώρα.

Καιρός: Η πρόγνωση για την Παρασκευή - Πού θα βρέχει


Καιρός: Η πρόγνωση για την Παρασκευή - Πού θα βρέχειΒελτιωμένος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικές βροχές στα δυτικά. Βαθμιαία επικράτηση νοτιοανατολικών ανέμων τοπικά 6 μποφόρ στα πελάγη. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα νότια. Διαβάστε την πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Σαν σήμερα

 

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 11ης Μαρτίου