ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Τρινκιέρι: Έρχεται για το ματς της χρονιάς ο Ολυμπιακός

Τρινκιέρι: Έρχεται για το ματς της χρονιάς ο Ολυμπιακός

«Μπήκε ξανά σε τροχιά πρόκρισης»

Δυτ. Ελλάδα: Η δράση της ΕΛ.ΑΣ. για το Φεβρουάριο - 385 συλλήψεις


asty
Η Γενική Περιφερειακή Διεύθυνση Αστυνομίας Δυτικής Ελλάδας δημοσιεύει συνολικά στοιχεία συλλήψεων, εξιχνιάσεων, εξαρθρώσεων και κατασχέσεων για το μήνα Φεβρουάριο και για όλη την εδαφική της περιφέρεια.
Κατά τη διάρκεια του μηνός Φεβρουαρίου του έτους 2015, από τις υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Ελλάδας, (Διεύθυνση Αστυνομίας Αχαΐας, Ηλείας, Ακαρνανίας και Αιτωλίας) συνελήφθησαν συνολικά  - 385- άτομα.
Ειδικότερα :

Ηλεία: Συνελήφθη αλλοδαπός στο Χάβαρι για κατοχή λαθραίου καπνού


sillipsi_big
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Χάβαρι Αμαλιάδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, ένας 41χρονος αλλοδαπός

Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο: Μαθήτρια γυμνασίου αυτοκτόνησε, πέφτοντας από τον 5ο όροφο


ΛΙΓΗ ΩΡΑ ΠΡΙΝ ΕΙΧΕ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ
(09/03/2016 23:03)

Η νεαρή κοπέλα έπεσε στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας που διέμενε με την οικογένειά της - Δεν την πρόλαβε η μητέρα της

2ος Μαραθώνιος Ολυμπίας: Βραβεύονται οι Ιακωβάκης, Παπούλιας και Ανδριόπουλος


marathon_vraveysis
Ο Μαραθώνιος της Ολυμπίας φιλοδοξεί να αναδείξει τις αρχές του Ολυμπισμού και τα ιδεώδη του Μαραθώνιου,
προσφέροντας στους δρομείς όλου του κόσμου τη δυνατότητα να τρέξουν στην Ιερή Διαδρομή από την Αρχαία Ήλιδα στην Αρχαία Ολυμπία, τον ίδιο Άθλο που

Στο Σισμανόγλειο ο παρ' ολίγον αυτόχειρας των Λεχαινών


apopeira1a
Απειλούσε να αυτοπυρποληθεί έξω από το δημαρχείο
Του Γιάννη Σπυρούνη

Home › Καιρός Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με καταρρακτώδεις βροχές!

 Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης με καταρρακτώδεις βροχές!

Συνεχείς βροχές και καταιγίδες περιμένουμε την Πέμπτη, στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Σαν σήμερα


Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 10ης Μαρτίου