ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Ερυθρός Αστέρας έλαμψε στο ΟΑΚΑ


Ερυθρός Αστέρας έλαμψε στο ΟΑΚΑ

Οι Σέρβοι νίκησαν εύκολα τον κάκιστο ΠΑΟ με 74-63

Τη βασάνισε μέχρι θανάτου

Τη βασάνισε μέχρι θανάτου

Από πνιγμό έχασε τη ζωή της η 37χρονη Ανθή Λινάρδου, από το Βελβεντό, όπως προκύπτει από τα ευρήματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Ξεβράστηκε μπουκάλι με γράμμα: Από την Κροατία στην παραλία της Κουρούτας!


Η ζωή πολλές φορές ξεπερνά και την ίδια τη φαντασία και αυτό το βίωσαν στην πράξη χθες το απόγευμα τα μέλη της Θεατρικής Ομάδας ενηλίκων της Παπαχριστοπουλείου Βιβλιοθήκης Αμαλιάδας, τα οποία είδαν ότι τελικά η ζωή… ‘γράφει’ τα καλύτερα σενάρια!

20χρονη τραυματίστηκε σε τροχαίο στην Ανδραβίδα


asthenoforo3_1.
Τυχερή μέσα στην ατυχία της στάθηκε μια 20χρονη κοπέλα στην Ανδραβίδα, καθώς ενεπλάκη σε

Ακραία καιρικά φαινόμενα το Σ/Κ - Δείτε που θα χτυπήσει η κακοκαιρία



"Χαλάει" ο καιρός από την Παρασκευή καθώς σε σημαντικό μέρος της χώρας θα σημειωθούν βροχοπτώσεις και καταιγίδες.
Τα φαινόμενα θα συνεχιστούν και το Σαββατοκύριακο όπου αναμένονται και χιονοπτώσεις κυρίως στις ορεινές περιοχές ενώ θα υπάρξει και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας.

Καιρός: Η πρόγνωση για την Παρασκευή - Πού θα βρέξει


Καιρός: Η πρόγνωση για την Παρασκευή - Πού θα βρέξειΤοπικές βροχές περιμένουμε την Παρασκευή στα δυτικά και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες, πιθανώς τη νύχτα ισχυρές. Οι άνεμοι νότιοι νοτιοδυτικοί που θα φτάνουν στα πελάγη τα 6 με 7 μποφόρ. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 15ης Ιανουαρίου