Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

Γκέλα στη Βέροια για Παναθηναϊκό! Τον «έπνιξε» στο τέλος


Γκέλα στη Βέροια για Παναθηναϊκό! Τον «έπνιξε» στο τέλος
ΦΩΤΟ intime.gr


Η Βέροια τιμώρησε τον Παναθηναϊκό στο τέλος. Με γκολ του Μπαλάφα πήρε ένα βαθμό (1-1) απέναντι σε ένα δύσκολο αντίπαλο και μια ακόμη μικρή ανάσα...
Το live του αγώνα.
Αντιθέτως, το «τριφύλλι», το οποίο στις 6 Νοεμβρίου αντιμετωπίζει τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, άφησε δυο σημαντικούς βαθμούς στην έδρα της «βασίλισσας του Βορρά», παρόλου που έκανε μαγική αρχή στον αγώνα με απανωτές ευκαιρίες και ένα γρήγορο γκολ. Ομως, ο τερματοφύλακας της αντιπάλου του, Λόπεθ, εξουδετέρωνε κάθε προσπάθεια της ομάδας του Στραματσόνι, που εμφανίστηκε με δυο πρόσωπα στο ματς. Το καλό στο πρώτο ημίχρονο και το... άχρωμο στο δεύτερο.
 Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Βέροιας ήταν μια ομάδα μόνος του, καθώς σε πέντε περιπτώσεις είπε «όχι» στους φιλοξενούμενους οι οποίοι έπαιξαν εξαιρετικό ποδόσφαιρο, παρά τις απουσίες που είχαν στον άξονα (Ζέκα, Λεντέσμα).
Στο 8' από την ασίστ του Μπεργκ, ο Ιμπάρμπο βρέθηκε απέναντι από τον Τζόνοθαν Λόπεθ, αλλά το πλασέ του πέρασε ξυστά από το αριστερό δοκάρι. Τρία λεπτά μετά το σουτ του Λουντ από το κέντρο της μεγάλης περιοχής βρήκε σε ετοιμότητα τον Ισπανό που απομάκρυνε.
Στο 13΄ οι παίκτες του Στραματσόνι άλλαξαν ωραία τη μπάλα, τελικός αποδέκτης έγινε ο Μπεργκ που με δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ (1-0). Τρία λεπτά μετά ο Λόπεθ έπιασε το γυριστό σουτ του Ιμπάρμπο από το σημείο του πέναλτι.
Η Βέροια απείλησε στο 23΄ με τον Χαροντάκη που δεν βρήκε την μπάλα από πλεονεκτική θέση. Ο Λόπεθ είπε επίσης «όχι», αρχικά στο σουτ του Λουντ στο 31΄ και στο 42΄ του Μπεργκ.
 Στο δεύτερο ο Λόπεθ κράτησε και πάλι την ομάδα του «ζωντανή»! Στο 52΄ η Βέροια θα μπορούσε να κερδίσει πέναλτι με σε σουτ του Βίτι που έκανε χέρι ο Κουτρουμπής!
Ο Παναθηναϊκός έμοιαζε να μένει από δυνάμεις και στο 88' τον αποτελείωσε ο Μπαλάφας! Ο αμυντικός μέσος της Βέροιας ήταν αμαρκάριστος έξω από την περιοχή σούταρε και ισοφάρισε.
ΒΕΡΟΙΑ (Θωμάς Γράφας): Λόπεθ, Βασιλαντωνόπουλος, Μαλόν, Μαραγκός (58΄ Σισοκό), Ναβαλόφσκι, Καλί, Άρτσε, Μπαλάφας, Χαροντάκης (69΄ Σισίνιο), Βίτι, Καπετάνος
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο (89΄ Ρινάλντι), Μολέδο, Ιβανόφ, Χουλτ, Κουτρουμπής (80΄ Ρέις), Γουακάσο, Βιγιαφάνιες, Λουντ, Ιμπάρμπο (72΄ Εμποκού), Μπεργκ.
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...