Σοβαρές ζημιές στο κάμπινγκ Κουρούτας


Ο ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟΣ ΑΥΛΑΚΑΣ «ΣΚΕΠΑΣΕ» ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ 

Σοβαρή ζημιά έχουν υποστεί οι εγκαταστάσεις του Κάμπινγκ Κουρούτας από την προχθεσινή βροχόπτωση, καθώς το ποτάμι που καταλήγει στη θάλασσα, φούσκωσε και «σκέπασε» τον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεων του κάμπινγκ. Τα νερά του αύλακα παρέσυραν στο διάβα τους ό,τι βρήκαν, διαλύοντας πεζοδρόμια, φράχτες, παρτέρια, αφήνοντας λάσπη παντού.
Του Παναγιώτη Φωτεινόπουλου

Fopan83@gmail.com 
Ο ιδιοκτήτης του κάμπινγκ, Aνδριόπουλος Κων/νος, τόνισε ότι η βροχόπτωση του Σαββάτου είχε πρωτόγνωρη ένταση, εγκλωβίζοντάς τον, με αποτέλεσμα να μην αποκτήσει αμέσως πλήρη εικόνα της καταστροφής. Ωστόσο χθες το πρωί περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις αντικρίζοντας εικόνες με σπασμένους φράχτες, λασπωμένο προαύλιο, και ξύλα και μάρμαρα… ατάκτως εριμμένα.

«έχουμε πάθει μεγάλη ζημιά. Εδώ υπάρχει ένας μεγάλος αύλακας που δεν έχει καθαριστεί. Συσσωρεύονται πάρα πολλά νερά με αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια να δημιουργείται πρόβλημα κι οι αρμόδιοι πρέπει να το λάβουν υπόψη τους», δήλωσε στην εφ.«Πατρίς» ο κ.Ανδριόπουλος, τονίζοντας ότι δέχθηκε την επίσκεψη του δημάρχου Ήλιδας, Χρ. Χριστοδουλόπουλου και την υπόσχεση για βοήθεια.

Ο κ.Ανδριόπουλος πρόσθεσε ότι το ποτάμι δεν έχει καθαριστεί εδώ και 40 χρόνια, ζητώντας από τις αρμόδιες υπηρεσίες να παρέμβουν για να αποτραπούν μελλοντικά παρόμοια φαινόμενα.
«Εδώ και 41 χρόνια ο αύλακας δεν έχει καθαριστεί. Τα νερά που έχουν συνδεθεί από το δυτικό και το βόρειο τμήμα του κεντρικού δρόμου με το ποτάμι, κατεβαίνουν όλα εδώ, με συνέπεια αυτό το αποτέλεσμα που βλέπετε. Δυσυχώς κάποιοι καλλιεργητές δεν σέβονται το περιβάλλον και πετάνε μέσα στο ποτάμι ό,τι τους εμποδίζει», ανέφερε ο κ.Ανδριόπουλος.
patrinews.com

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

2ΗΜΕΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΑΓΙΟΣ ΠΑΪΣΙΟΣ (Σουρωτή) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ :ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Αψίδα Γαλέριου ,Λευκός Πύργος , Ροτόντα, Πλατεία Αριστοτέλους Άνω πόλη -Επταπύργιο

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ