Τρίτη 9 Αυγούστου 2016

O ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ-ΚΥΛΛΗΝΗΣ ΤΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΠΑΝΑΓΙΑ

 Στο Νεοχώριον την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 και ωρα 8.00μμ 
 στον προαύλιο χώρο του Κοινοτικού Γραφείου Νεοχωρίου
το Ν.Π.Δ.Δ.Αθλητισμού-Πολιτισμού κ Περιβάλλοντος βραβεύει

την Πανελλήνια Πρωταθλήτρια Παίδων ΣΤΡΙΓΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ και της ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ





για τον αγώνα της και τις διακρίσεις της στο Άθλημα του TAEKWONDO .

Η Βασιλική Στριγά ασχολείται
απο 4,5 ετών,έχει κατακτήσει πολλές διακρίσεις,3χρυσά μετάλλια( 1 σε πανελλήνιο πρωτάθλημα  και 2 σε διασυλλογικό επίπεδο ...),1 αργυρό ( 5 -6-2016 Θεσσαλονίκη πανελλήνιο πρωτάθλημα ) και 4 χάλκινα  (1 σε πανελλήνιο και 3 σε διασυλλογικό ) στο μέχρι τώρα ενεργητικό της.
Η πρόσφατη προσπαθειά της το 2016 να μπει στην Εθνική Ελλάδος την έφερε στη δεύτερη θέση, στόχος της η πρωτιά αυτής της εκπροσώπισης .

Παράλληλα η Βασιλική ως επιτυχών Πανελληνίων Εξετάσεων θα ακολουθήσει και την σπουδαστική οδό. Εμείς τιμούμε τον αγώνα της , τα ευγενή ιδεώδη της διαπεδαγώγισής της και με τις καλύτερες ευχές μας την βραβεύουμε. Να είστε όλοι εκεί στο Νεοχώρι να κατευωδώσουμε την Βασιλική στον αγωνιστικό της δρόμο

Το Ν.Π.Δ.Δ.Αθλητισμού-Πολιτισμού κ Περιβάλλοντος βραβεύει τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΘΕΟΛΟΓΙΤΗ στις 12 Αυγούστου 2016 και ώρα 10.00μμ στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου Κάτω Παναγιάς μετά το πέρας του αγώνα για την προσφορά του στην ΚΑΛΟΘΟΣΦΑΙΡΗΣΗ.
 aek katw panagias (800 x 600)


  Ο Δημήτρης γεννήθηκε το 1954 στην Κάτω Παναγιά ,μεγάλωσε και σπούδασε στην Αθήνα ,όπου και ασχολήθηκε με το μπάσκετ στην ιστορική Ομάδα του ΣΠΌΡΤΙΓΚ.

 Κατά την επιστροφή του στην Κάτω Παναγιά ως μόνιμος πλέον κάτοικος δημιούργησε το τμήμα Μπάσκετ της ΄Κάτω Παναγιάς-Κυλλήνης η αλλιώς ΑΕΚΚ και κατέβασε την ομάδα στο τοπικό πρωτάθλημα της Γ'ΕΣΚΑ-Η και αργότερα στην Β'ΕΣΚΑ-Η όπου και παραμένει για δεκαπέντε χρόνια. Για την προσφορά του στην Καλαθοσφαίριση ,στην Ομαδικότητα και την Συνεργασία , την Ευγενή Άμιλλα στον χώρο του , στον τόπο του, στον τόπο μας τον βραβεύουμε .

Να είστε όλοι εκεί...στην Κάτω Παναγιά την βραδιά αυτή α τιμήσουμε το Δημήτρη Θεολογίτη...........

Άννα Γεωργιοπούλου-Κοντόγιωργα 
 Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. 
Αθλητισμού-Πολιτισμού κ Περιβάλλοντος Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...