ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2015

Φρικτές αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο της Καλλιθέας - Μέσω εφαρμογής παγιδεύουν ανήλικους μαθητές - Ανάστατοι οι γονείς


Φρικτές αποκαλύψεις για τον παιδόφιλο της Καλλιθέας - Μέσω εφαρμογής παγιδεύουν ανήλικους μαθητές - Ανάστατοι οι γονείς- Ο 50χρονος μέσω του πασίγνωστου application εμφανιζόταν ως 20χρονος
- Οι παιδόφιλοι μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής στοχεύουν σε ανήλικους μαθητές
- Ο 50χρονος από την Καλλιθέα είχε ασελγήσει εις βάρος ενός 15χρονου αγοριού
- Κάθε φορά ο 50χρονος έδινε στο 15χρονο αγόρι 30 ευρώ σαν χαρτζιλίκι
- Η μητέρα του 15χρονου ανακάλυψε μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου στο κινητό του παιδιού της

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



 Χθες το πρωί, ένας 35χρονος από την Παλαιά Μανολάδα, κατήγγειλε στο Α.Τ Βάρδας ότι άγνωστοι δράστες, στο χρονικό διάστημα από το μεσημέρι του Σαββάτου μέχρι και χθες το πρωί, αφαίρεσαν από την αυλή του σπιτιού, την μοτοσικλέτα του θανόντα αδελφού του, η αξία της οποίας υπολογίζεται στις 6.000 ευρώ.

Ολοήμερα δημοτικά και 14χρονη υποχρεωτική εκπαίδευση


Τον σχεδιασμό της κυβέρνησης για καθιέρωση 14χρονης υποχρεωτικής εκπαίδευσης, συμπεριλαμβανομένης της δίχρονης υποχρεωτικής προσχολικής αγωγής, την καθιέρωση του ολοήμερου δημοτικού σχολείου παντού, την αλλαγή της δομής του λυκείου και της πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ανακοίνωσε ο υπουργός Παιδείας, Νίκος Φίλης κατά την πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικού και Κοινωνικού Διαλόγου για την Παιδεία.

Αμαλιάδα: Έκλεψαν τα ηχεία από το 20 Αγάπης Δένδρον . . .


dendron_cam
Το γιορτινό κλίμα των ημερών φαίνεται πως δεν επηρέασε τους δράστες κλοπής ηχείων από το χώρο του 2ου Αγάπης Δένδρον, στην

Ηλεία: Χριστουγεννιάτικα του έκλεψαν τις ελιές από το χωράφι


elies_sakia
Σε άλλους τα Χριστούγεννα έρχεται ο Αη Βασίλης με το σάκο που μεταφέρει δώρα και σε άλλους

Τους έσωσε από βέβαιο θάνατο!



Μαθήματα αυταπάρνησης και αλτρουισμού παρέδωσε την Κυριακή το πρωί, λίγο μετά τις 8, ο 29χρονος Γιώργος Μητρόπουλος από το Ριόλο της Δυτικής Αχαΐας, σώζοντας τη ζωή δύο ηλικιωμένων, απεγκλωβίζοντάς τους από φλεγόμενο αυτοκίνητο  στο 42ο χλμ επί της Εθνικής Οδού Πύργου-Πατρών, περίπου 100 μέτρα μετά τη δεύτερη διασταύρωση της Νέας Μανολάδας.

Ηλεία: Καλοκαιρία τέλος, έρχεται χιονιάς


krio
Με ψυχρή εισβολή από τη Ρωσία κλείνει το 2015. Η Ηλεία δεν θα μείνει ανεπηρέαστη όπως δείχνουν τα προγνωστικά στοιχεία. Έως την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που ο καιρός αλλάζει, θα απολαύσουμε ακόμα δύο - τρεις ηλιόλουστες ημέρες.

O καιρός της Πρωτοχρονιάς: Χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας


O καιρός της Πρωτοχρονιάς: Χιόνια ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας

Με χαμηλές θερμοκρασίες και χιόνια θα γίνει η υποδοχή του 2016 στο σύνολο της χώρας καθώς απο τα ξημερώματα της Πέμπτης ο υδράργυρος θα κάνει "βουτιά" αλλάζοντας ραγδαία το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού των τελευταίων ημερών.

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 29ης Δεκεμβρίου