Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Μπελερίν: Θα αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό

Μπελερίν: Θα αποκλείσουμε τον Ολυμπιακό

«Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση»

Δόξα Ελαιώνα- Αχιλλέας Νεοχωρίου 1-0: Νέα νίκη με Ρηγόπουλο


doxa_omada
Παίζοντας με παίκτη λιγότερο για μεγάλο χρονικό διάστημα η Δόξα κατάφερε κι έκαμψε στην έδρα της με 1-0 την αντίσταση του Αχιλλέα Νεοχωρίου και έφτασε στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη της.
Συγκεκριμένα η ομάδα του

Ζακυνθος: 46χρονος πυροβόλησε και τραυμάτισε συγχωριανό του


karampina
Ένας 46χρονος Έλληνας συνελήφθη προχθες το απόγευμα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Ζακύνθου, καθώς νωρίτερα, μετά από έντονη λογομαχία, φέρεται να πυροβόλησε με το κυνηγετικό όπλο του έναν 47χρονο συγχωριανό του, στο αριστερό πόδι.
Το περιστατικό

Πύργος: 55χρονος χτύπησε ΑμεΑ σε επεισόδιο για θέση στάθμευσης


papanikol

Επίθεση από οδηγό κατήγγειλε ο γραμματέας του συλλόγου Παραπληγικών και Κινητικά Αναπήρων Ηλείας

Ανδραβίδα: Παραμονή του Α.Τ. διεκδικούν κάτοικοι και φορείς




Την παραμονή του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας διεκδικούν κάτοικοι και φορείς της περιοχής. Σε ανοιχτή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε προχθες το πρωί στην Ανδραβίδα τονίστηκε η

Εικοσιτέσσερα παιδιά βρήκαν στέγη και θαλπωρή στο σπίτι της Κυλλήνης

Εικοσιτέσσερα παιδιά βρήκαν στέγη και θαλπωρή στο σπίτι της Κυλλήνης
Εικοσιτέσσερα παιδιά ηλικίας από δύο έως και δεκαεπτά ετών ζουν στο σπίτι του συλλόγου «Χαμόγελο του Παιδιού» στην Κυλλήνη.

Παιδιά τα οποία αγκαλιάστηκαν από το «Χαμόγελο του παιδιού» και προσπαθούν χάρη

Ηλεία: Σχεδόν αίθριος καιρός και άνομβρη η νέα εβδομάδα


autumn_sun
Με νεφώσεις τοπικά αυξημένες αλλά χωρίς βροχές ξεκινά η νέα εβδομάδα στην Ηλεία. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή και προς το Σαββατοκύριακο, πιθανότατα να αλλάξει το προφίλ του καιρού. Το κρύο θα συνεχιστεί τη νύχτα και νωρίς το πρωί τσουχτερό και πιο έντονο στις ορεινές περιοχές του νομού. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 5 έως τους 17oC, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι από βόρειες διευθύνσεις.

Καιρός: Αίθριος την Τρίτη σε ολόκληρη τη χώρα - Αναλυτική πρόβλε


Καιρός: Αίθριος την Τρίτη σε ολόκληρη τη χώρα - Αναλυτική πρόβλεψη

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός αύριο Τρίτη, 08-12-2015, με παροδικές νεφώσεις στα ανατολικά που το βράδυ θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Σαν σήμερα


Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 8ης Δεκεμβρίου

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...