ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Επίσκεψη στο Παράρτημα ΑΜΕΑ Λεχαινών (πρώην ΚΕΠΕΠ Λεχαινών )




πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Ανδραβίδας –Κυλλήνης   Ναμπιλ-Ιωσήφ Μοραντ   ,με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, συνοδευόμενος από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους  Δημόπουλο Χαράλαμπο και Μιγκο Ανδρέα

Κατά την επίσκεψη συναντήθηκε με τον

Ασταμάτητος αλλά και… γκαντέμης

Ασταμάτητος αλλά και… γκαντέμης

Ο Ολυμπιακός κέρδισε την Αρμάνι Μιλάνο αλλά έχασε με τραυματισμό τον Λοτζέκσι

Καθάρισε ο ΠΑΟ και προκρίθηκε

Καθάρισε ο ΠΑΟ και προκρίθηκε

Νίκησε 2-1 την Παναχαϊκή


Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ - Κληρώνει 11 εκατ. ευρώ την Κυριακή


tzoker2

Οι τυχεροί αριθμοί είναι 19, 21, 31, 41, 42 και Τζόκερ το 16 - Δεν βρέθηκε νικητής στην πρώτη κατηγορία - Νέα φρενίτιδα συμμετοχής αναμένεται για την κλήρωση της Κυριακής

ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ: 3,3R με επίκεντρο στο Βούναργο



seismos
Ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3,3R σημειώθηκε στη 01:58 τα ξημερώματα της Παρασκευής με

Λεχαινά: Ρήμαξαν κατάστημα αθλητικών ειδών - Πήραν εμπορεύματα 10.000 ευρώ


sports
Δεν ήταν μια απλή διάρρηξη αυτή που συνέβη σε κατάστημα αθλητικών ειδών στα Λεχαινά Ηλείας. Οι δράστες έφυγαν με λεία

Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ η Μεγαλομάρτυς


Αγία Βαρβάρα η Μεγαλομάρτυς

Ημερομηνία εορτής: 04/12/2015Αγία Βαρβάρα η Μεγαλομάρτυς
Τύπος εορτής: Σταθερή.
Εορτάζει στις 4 Δεκεμβρίου εκάστου έτους.
Πολιούχος: Δράμα, Αργυρούπολη, Ρέθυμνο (Πόλη), Αγία Βαρβάρα (Αττική)
Ιερά Λείψανα: Η Κάρα της Αγίας βρίσκεται στο ρωμαιοκαθολικό Ναό του Montecotini Ιταλίας.
Μέρος της Κάρας της Αγίας βρίσκεται στη Μονή Μεγ. Σπηλαίου Καλαβρύτων.
Μέρος των Λειψάνων της Αγίας βρίσκεται στη ρωμαικοκαθολική Βασιλική του Αγ. Μάρκου Βενετίας, στη ρωμαιοκαθολική Μονή Αγ. Ιωάννου του Θεολόγου Τορτσέλλο Βενετίας και στο ρωμαιοκαθολικό Κάθεδρικό Ναό του Ριέτι Ιταλίας (*).

Καιρός: Η πρόγνωση για την Παρασκευή - Πού θα βρέξει



Καιρός: Η πρόγνωση για την Παρασκευή - Πού θα βρέξειΓενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή και μόνο στα ανατολικά και τα νότια θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών. Βόρειοι άνεμοι, τοπικά μέχρι 6 μποφόρ στο Αιγαίο.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 4ης Δεκεμβρίου