Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Νοεμβρίου 19, 2015

Λεχαινά: Παραλίγο τραγωδία σε σύγκρουση ΙΧ με βυτιοφόρο καυσίμων προς Μυρσίνη κοντά στο ΚΕΠΕΠ (photos)

Εικόνα
Ένα άτομο έχει τραυματιστεί και έχει εγκλωβιστεί σύμφωνα με πληροφορίες σε τροχαίο που συνέβη στην οδό Λεχαινών - Μυρσίνης μετά το κτίριο του ΚΕΠΕΠ. Στο σημείιο σπεύδουν οχήματα της Πυροσβεστικής, του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας.

Κύπελλο Ηλείας: Ο Ξενοφών απέκλεισε τον ΠΑΟ Βάρδας!

Εικόνα
Την έκπληξη της ημέρας έκανε ο Ξενοφών Κρεστένων, καθώς στο ουδέτερο της Μανολάδας νίκησε με 4-2 τον τυπικά γηπεδούχο ΠΑΟ Βάρδας και τον απέκλεισε από τη συνέχεια του κυπέλλου Ηλείας.

Πεδίο μάχης" το Σύνταγμα: Αγρότες εισέβαλαν στο προαύλιο της Βουλής - Χημικά και κρότου - λάμψης από τα ΜΑΤ

Εικόνα
Επεισόδια στο Σύνταγμα ανάμεσα σε αγρότες που διαμαρτύρονται και στα ΜΑΤ κατά τη διάρκεια του παναγροτικού συλλαλητηρίου. Η ένταση ξεκίνησε όταν ομάδες συγκεντρωμένων προσπάθησαν να προσεγγίσουν το προαύλιο της Βουλής και πέταξαν πορτοκάλια και νεράντζια. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ απάντησαν με ρίψη χημικών και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Πύργος: Έκλεψαν, τσακώθηκαν και πήγαν στην Αστυνομία να ομολογήσουν την πράξη τους

Εικόνα
Δύο γυναίκες ΡΟΜΑ προσήλθαν στην Αστυνομία και ομολόγησαν την πράξη τους και συνάμα "έδωσαν" και τον

Αυτό είναι το Σχέδιο Αναδιοργάνωσης των Υγειονομικών Υπηρεσιών της Ηλείας

Εικόνα
Α ν υλοποιηθεί . . . σωθήκαμε! - Πυλώνας δευτεροβάθμιας περίθαλψης το Νοσοκομείο Πύργου - Βασικές και ειδικές λειτουργίες στη Ν.Μ Αμαλιάδας - Κ.Υ. Αστικού Τύπου τα Πολυιατρεία ΠΕΔΥ του Πύργου - 24ωρη λειτουργία στα Κ.Υ. πλην της Ζαχάρως - Συστήνεται Κέντρο Υγείας στο Κατάκολο - Μαγνητικός τομογράφος στον Πύργο, Αξονικός σε Πύργο και Αμαλιάδα

Ηλεία: Σταδιακή αλλαγή του καιρού και Σαββατοκύριακο με καταιγίδες

Εικόνα
Με παρωδικές νεφώσεις και σχετικά καλό καιρό θα κυλήσει η Πέμπτη στην Ηλεία. Νωρίς το πρωί θα σημειωθεί τοπικά ομίχλη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από τους 9 έως τους 21οC. Ο καιρός χαλάει από το πρωί του Σαββάτου με βροχές στις περισσότερες περιοχές του νομού και επιδεινώνεται την Κυριακή με καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και διαρκείας, έως και τη Δευτέρα, οπότε και τα έντονα φαινόμενα αναμένεται να παρουσιάσουν ύφεση. Παράλληλα θα σημειωθεί και πτώση της θερμοκρασίας.

Καιρός: Θα... μουλιάσουμε στην ομίχλη!

Εικόνα
Δεν λέει να χειμωνιάσει, αν και πάμε προς τα τέλη του Νοεμβρίου, και έτσι οι νοτιάδες φέρνουν υγρασία και ομίχλες τη νύχτα και το πρωί.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 19ης Νοεμβρίου