ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Έτσι θα πετύχει ο Στραματσόνι!

ΣΤΡΑΜΑΤΣΟΝΙ

Οι βασικές προϋποθέσεις για την επιστροφή της ελπίδας στο τριφύλλι

Πύργος: Απειλούσε να αυτοκτονήσει με ψεύτικο προφίλ



Συναγερμός σήμανε στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος όταν εντοπίστηκε χρήστης του διαδικτύου, οι αναρτήσεις του οποίου στην προσωπική του ηλεκτρονική σελίδα (Facebook) έδειχναν πρόθεση να προβεί σε αυτοκτονία.
Στελέχη της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



-Έναν 33χρονο στην περιοχή του Πύργου, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς ύστερα από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε να έχει στην κατοχή του ποσότητα ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης βάρους 4 γραμμαρίων.

-Δύο μπαταρίες γεωργικών

Τίμησαν τον Αρχάγγελο Μιχαήλ στην 117 Π.Μ. Ανδραβίδας (photos)


JAS_7195

Λαμπρός εορτασμός για τον προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας

Του Γιάννη Σπυρούνη

Ηλεία: Με ζέστη και ελαφρό βοριαδάκι


autumn-trees-leaves-sun
Αίθριος θα παραμείνει ο καιρός και αυτή την εβδομάδα. Η θερμοκρασία  θα κυμανθεί από τους 8 έως τους 22oC και το ίδιο σκηνικό θα παραμείνει έως τα τέλη της εβδομάδας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς. Οι προβλέψεις δείχνουν πως και η επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει χωρίς φαινόμενα και ίσως μετά τις 16 του μήνα κάποιο μέτωπο να μας επηρεάσει από τα νότια.

Και την Τρίτη... καλοκαίρι! Αναλυτική πρόβλεψη για ολόκληρη τη χώρα

Καιρός: Και την Τρίτη... καλοκαίρι! Αναλυτική πρόβλεψη για ολόκληρη τη χώρα Καλοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα προβλέπει η ΕΜΥ για την Τρίτη! Βόρειοι άνεμοι 4 με 5 μποφόρ και τις πρωινές ώρες στο βόρειο Ιόνιο και στο βορειοδυτικό Αιγαίο μέχρι 6 μποφόρ.

Σαν σήμερα

9j3mtmgx

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 10ης Νοεμβρίου