ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2015

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας

ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 72 ΕΤΩΝ
Την τελευταία του πνοή άφησε το απόγευμα της Τετάρτης ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Τσάκωνας. Ο 72χρονος κωμικός, πέντε χρόνια μετά το σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, που του προκάλεσε μεγάλη αστάθεια, πάλευε με τον καρκίνο.

Πάρντο… βάλτο και έφυγε για τους «16»

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο ψυχωμένος Ολυμπιακός έκανε μια τεράστια ανατροπή και βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκριση

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



-Χρυσαφικά αξίας περίπου 1000 ευρώ αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από οικία στην περιοχή της Κυλλήνης. Σύμφωνα με πληλροφορίες, οι δράστες εισήλθαν στο χώρο της οικίας αφού παραβίασαν παράθυρο και τη στιγμή που ο 78χρονος ιδιοκτήτης έλειπε από το σπίτι του.

Πολεμιστής ή ιερέας στον ασύλητο εντυπωσιακό τάφο της Πύλου


Πολεμιστής, ίσως και ιερέας θα μπορούσε να είναι ο νεκρός που βρέθηκε στον ασύλητο λακκοειδή τάφο στον Άνω Εγκλιανό Πύλου, από τους αρχαιολόγους Τζακ Λ.Ντέιβις και Σάρον Ρ.Στόκερ του Πανεπιστημίου του Σινσινάτι.

Συνεχίζεται η δράση των λαθροϋλοτόμων στην Ηλεία - Νέα σύλληψη


kauso1
Έναν ακόμα λάθρο υλοτόμο συνέλαβαν οι δασικοί υπάλληλοι του Δασαρχείου Πύργου, προχθες. Σύμφωνα με ανακοίνωση της υπηρεσίας ένας υπήκοος Αλβανίας βρέθηκε να

«Μηδέν ανοχή» στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών


Κατάληψη στο ΚΕΠΕΠ Λεχαινών πραγματοποιούν από το πρωί της Τετάρτης ακτιβιστές της Κίνησης Χειραφέτησης ΑμεΑ «Μηδέν Ανοχή», ζητώντας να

Ηλεία: Αίθριος καιρός και ζέστη το μεσημέρι, τσουχτερό κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί



autumn-trees-leaves-sun
Με αίθριο καιρό σε όλη την Ηλεία συνεχίζεται η εβδομάδα και όπως προβλέπεται με το ίδιο σκηνικό θα ξεκινήσει και η επόμενη. Και για σήμερα Πέμπτη ο καιρός θα είναι αίθριος με κάποιες παροδικές συννεφιές τις απογευματινές - βραδινές ώρες. Ο υδράργυρος θα ανέβει στους 23οC όμως οι ελάχιστες κατά τόπους θα αγγίξουν τους 4 - 6οC, με το κρύο να είναι τσουχτερό τη νύχτα και νωρίς το πρωί ιδιαίτερα στις ορεινές - ημιορεινές περιοχές του νομού.

Καιρός: Η πρόγνωση για την Πέμπτη - Πού θα πέσει η θερμοκρασία



Καιρός: Η πρόγνωση για την Πέμπτη - Πού θα πέσει η θερμοκρασία

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη. Βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο έως 5 μποφόρ. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση.

Σαν σήμερα

820rr5zv

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 5ης Νοεμβρίου