ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2015

Οι μνήμες του 1940: Στρατιώτης ετών... 101!



Όσο τα χρόνια περνούν, τόσο θα λιγοστεύουν οι ζωντανοί θρύλοι που πολέμησαν στα βουνά της Αλβανίας, ενάντια στα ιταλικά και γερμανικά στρατεύματα, και τόσο εμείς οι νεότεροι θα χάνουμε την ευκαιρία να ακούμε από κοντά τις ζωντανές διηγήσεις εκείνων των στιγμών που έγραψαν με χρυσά γράμματα άλλη μια ένδοξη σελίδα στην ιστορία αυτού του τόπου.

Βαριά ήττα του Παναθηναϊκού από την Μπαρτσελόνα

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ


Ο κακός δαίμονας χτύπησε και πάλι τους «πράσινους» που έχασαν με 77-52

Την εικόνα της Παναγίας Σουμελά υποδέχεται το Μαρούσι


Θα ακολουθήσει λιτανεία της μέχρι τον Ι.Ν. Αγίου Κοσμά του Αιτωλού

eikona_panagias_soumela_0

Αυτός είναι ο παιδεραστής της Καλλιθέας - Ασεγλούσε σε ανήλικα αγόρια


aselgeia
Στο φως της δημοσιότητας έδωσε η Ελληνική Αστυνομία έπειτα από εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 34χρονου άνδρα, ο οποίος συνελήφθη πριν από ημέρες στην Καλλιθέα, καθώς φέρεται να ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

Πύργος: Συνελήφθη 19χρονη για κλοπή 3.000 ευρώ από ηλικιωμένο



Συνελήφθη, χθες (28-10-2015) το απόγευμα στο Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, 19χρονη ημεδαπή, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Λαμπέτι Πύργου: Δύο φόνοι από τον ίδιο δράστη σε απόσταση . . . μιας ζωής


foniko1a
Ο 77χρονος που σκότωσε προ μερικών ημερών με μία κυνηγετική καραμπίνα μέσα σε ένα καφενείο στο χωριό Λαμπέτι της Ηλείας έναν 57χρονο πρώην αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ. και δημοτικό

Ηλεία: Αλλάζει ο καιρός, φέρνει κρύο το Σαββατοκύριακο


synefa
Αλλάζει το προφίλ του καιρού και οι ηλιόλουστες μέρες που απολαύσαμε έως τώρα θα αποτελέσουν παρλεθόν.. Από την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακό, προβλέπονται

Καιρός: Η πρόγνωση για την Παρασκευή - Πού θα βρέξει

Καιρός: Η πρόγνωση για την Παρασκευή - Πού θα βρέξειΤοπικές βροχές περιμένουμε την Παρασκευή στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Βαθμιαία ενίσχυση των βορείων ανέμων στα ανατολικά. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

ΤΡΑΜ ΑΘΗΝΑ


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 30ης Οκτωβρίου