ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Άρσεναλ-Ολυμπιακός 2-3


Ο μαέστρος Σίλβα και οι παίκτες του έγραψαν ιστορία στο Εμιρέιτς. Πέτυχαν μια από τις μεγαλύτερες νίκες του ελληνικού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη κερδίζοντας με 3-2 την Άρσεναλ, σε ένα ματς που θα το θυμούνται όλοι για αρκετά χρόνια. Εκτός αν ...

Θύμα ληστείας και ξυλοδαρμού φαρμακοποιός στην Αμαλιάδα


ΑΜΑΛΙΑΔΑ
(28/09/2015 11:30)
Τετ-α-τετ με τους ληστές βρέθηκε προχθές το βράδυ 62χρονη φαρμακοποιός στην Αμαλιάδα, η οποία ξυλοκοπήθηκε άγρια και νοσηλεύεται με κάταγμα στο χέρι στο Νοσοκομείο του Πύργου.

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


Έχασε τη ζωή του 85χρονος

-Την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο του Πύργου, άφησε χθες ένας 85χρονος από την περιοχή

«Βρήκα όλες τις πόρτες κλειστές…»


ΕΚΚΛΗΣΗ ΑΠΟ 48ΧΡΟΝΟ ΣΤΗ ΒΑΡΔΑ
(29/09/2015 17:49)
Σε πλήρες αδιέξοδο έχει οδηγηθεί ο κ. Γιώργος Διονυσόπουλος από την Αετοράχη της Βάρδας, ο οποίος τα τελευταία τρία χρόνια είναι άνεργος και ανεβαίνει καθημερινά το δικό του Γολγοθά, χωρίς ελπίδα και χωρίς χείρα βοηθείας.

Δυτ.Ελλάδα: Επίσημα σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Κεφαλονιά και Ιθάκη


kefalonia
Σε τροχιά διεκδίκησης των αποζημιώσεων των πληγέντων εισέρχονται οι κάτοικοι Κεφαλονιάς και Ιθάκης, μετά την σημερινή επίσημη κήρυξη των δύο νησιών σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης για το επόμενο τρίμηνο, με υπογραφή του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ο κόσμος αγκάλιασε την 81η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας (photos)


IMG_3476

Με διαφορετικό προφίλ εκδηλώσεων η φετινή διοργάνωση

Του Γιάννη Σπυρούνη

Ηλεία: Βροχές και καταιγίδες παντού


IMG_2944
Το βροχερό σκηνικό του καιρού επιστρέφει για σήμερα Τετάρτη στην Ηλεία. Από το πρωί σε πολλές περιοχές θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκηλωθούν ασθενείς βροχές. Μετά το μεσημέρι τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν και τοπικά να εκδηλωθούν τοπικές καταιγίδες που γρήγορα θα επεκταθούν σε όλη το νομό και θα διαρκέσουν έως τα ξημερώματα της Πέμπτης. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 25οC, ενώ οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Καιρός: Η πρόγνωση για την Τετάρτη



Καιρός: Η πρόγνωση για την Τετάρτη

Σταδιακή ενίσχυση των βορείων ανέμων στα 7 μποφόρ στο Αιγαίο περιμένουμε την Τετάρτη, καθώς και μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά. Τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΝΑΥΑΓΙΟ

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 30ης Σεπτεμβρίου