Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Σεπτεμβρίου 4, 2015

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΧΩΡΙΤΙΣΣΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣΑ

Εικόνα
Σε προηγούμενη ανάρτηση ενημερώσαμε όσους παρακολουθούν το blog ενημέρωσης του χωριού μας ,να μας αποσταλουν στοιχέια με τα ανόματα και τις σχολές που πέρασαν όσων παιδιών με καταγωγή από ΝΕΟΧΩΡΙ και διαμένουν εκτός Νεοχωρίου και έχουν επιτυχή εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ . Η ανταπόκριση ήταν μια και μοναδική . Ξέρουμε από πληροφορίες ότι ήταν κι άλλα τα παιδιά που είναι στην λίστα των επιτυχόντων αλλά ή δεν θέλουν να αναγραφεί το ονομά τους ή αδιαφόρησαν . Σεβόμενοι τον οποιονδοίποτε λόγο που δεν μας είπαν, αναφέρουμε την μια και μοναδική επιτυχία που μας ενημέρωσαν ..Είναι η

Σαβάλια: Συνελήφθη 72χρονος για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή

Εικόνα
Κατασχέθηκαν 48 γραμμάρια κάνναβης και - μαχαίρι στρατιωτικού τύπου

Γαστούνη: Βρήκε τα σκουπίδια στο χωράφι του

Εικόνα
Ονοματεπώνυμο είχαν τα σκουπίδια που βρήκε στο χωράφι του ένας κάτοικος Γαστούνης.

Η "πρώτη" της Λαϊκής Ενότητας - Συγκροτήθηκε η επιτροπή πρωτοβουλίας για τη στήριξη της στην Ηλεία

Εικόνα
Την εμφάνιση τους για πρώτη φορά κάνουν εικοσιεπτά πρώην στελέχη του Σύριζα του νομού μας  υπογράφοντας  κάτω από ένα πολιτικό κείμενο –θέση, με το οποίο ταυτόχρονα  καλούν τους

«Κλείνει» το ψηφοδέλτιο ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία

Εικόνα
Σε βαρύ κλίμα συνεχίζονται οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου, εξαιτίας των απανωτών παραιτήσεων από στελέχη σε όλο τον νομό. Παράλληλα, εκτός από τους παραιτηθέντες, υπάρχει μεγάλος αριθμός στελεχών που έχουν τονίσει ότι παραμένουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να εμπλακούν σε εκλογική αναμέτρηση.

Κουδούνι χωρίς καθηγητές και δασκάλους;

Εικόνα
Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει την ερχόμενη Παρασκευή και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσει τα κενά θα είναι και πάλι πάρα πολλά, κυρίως στις νησιωτικές και όχι μόνο περιοχές.

Aναίσθητος βρέθηκε άνδρας στο μνήμα του γιου του στο νεκροταφείο Kαταρραχίου

Εικόνα
Στο νοσοκομείο μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ένας άνδρας μέσης ηλικίας, οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος στο μνήμα του γιου του στο νεκροταφείο Καταρραχίου, δίπλα στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας. 

Καιρός (04/09): Παραμένουν οι υψηλές θερμοκρασίες

Εικόνα
Γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός την Παρασκευή. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και το Αιγαίο. Άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 4ης Σεπτεμβρίου