ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΝΙΧΩΡΙΤΙΣΣΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΣΑ


Σε προηγούμενη ανάρτηση ενημερώσαμε όσους παρακολουθούν το blog ενημέρωσης του χωριού μας ,να μας αποσταλουν στοιχέια με τα ανόματα και τις σχολές που πέρασαν όσων παιδιών με καταγωγή από ΝΕΟΧΩΡΙ και διαμένουν εκτός Νεοχωρίου και έχουν επιτυχή εισαγωγή σε ΑΕΙ και ΤΕΙ .
Η ανταπόκριση ήταν μια και μοναδική .
Ξέρουμε από πληροφορίες ότι ήταν κι άλλα τα παιδιά που είναι στην λίστα των επιτυχόντων αλλά ή δεν θέλουν να αναγραφεί το ονομά τους ή αδιαφόρησαν .
Σεβόμενοι τον οποιονδοίποτε λόγο που δεν μας είπαν, αναφέρουμε την μια και μοναδική επιτυχία που μας ενημέρωσαν ..Είναι η

Σαβάλια: Συνελήφθη 72χρονος για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή


sillipsi

Κατασχέθηκαν 48 γραμμάρια κάνναβης και - μαχαίρι στρατιωτικού τύπου

Γαστούνη: Βρήκε τα σκουπίδια στο χωράφι του


skoupi
Ονοματεπώνυμο είχαν τα σκουπίδια που βρήκε στο χωράφι του ένας κάτοικος Γαστούνης.

Η "πρώτη" της Λαϊκής Ενότητας - Συγκροτήθηκε η επιτροπή πρωτοβουλίας για τη στήριξη της στην Ηλεία



laiki_enotita1a
Την εμφάνιση τους για πρώτη φορά κάνουν εικοσιεπτά πρώην στελέχη του Σύριζα του νομού μας  υπογράφοντας  κάτω από ένα πολιτικό κείμενο –θέση, με το οποίο ταυτόχρονα  καλούν τους

«Κλείνει» το ψηφοδέλτιο ο ΣΥΡΙΖΑ στην Ηλεία



Σε βαρύ κλίμα συνεχίζονται οι διεργασίες στον ΣΥΡΙΖΑ Ηλείας για τη συγκρότηση του ψηφοδελτίου, εξαιτίας των απανωτών παραιτήσεων από στελέχη σε όλο τον νομό. Παράλληλα, εκτός από τους παραιτηθέντες, υπάρχει μεγάλος αριθμός στελεχών που έχουν τονίσει ότι παραμένουν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, ωστόσο δεν επιθυμούν σε καμία περίπτωση να εμπλακούν σε εκλογική αναμέτρηση.

Κουδούνι χωρίς καθηγητές και δασκάλους;


sxoliki_xronia
Η νέα σχολική χρονιά ξεκινάει την ερχόμενη Παρασκευή και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσει τα κενά θα είναι και πάλι πάρα πολλά, κυρίως στις νησιωτικές και όχι μόνο περιοχές.

Aναίσθητος βρέθηκε άνδρας στο μνήμα του γιου του στο νεκροταφείο Kαταρραχίου


Στο νοσοκομείο μεταφέρεται με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ένας άνδρας μέσης ηλικίας, οποίος εντοπίστηκε αναίσθητος στο μνήμα του γιου του στο νεκροταφείο Καταρραχίου, δίπλα στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας. 

Καιρός (04/09): Παραμένουν οι υψηλές θερμοκρασίες

Καιρός (03/09): Παραμένουν οι υψηλές θερμοκρασίεςΓενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός την Παρασκευή. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα δυτικά και το Αιγαίο. Άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.

Σαν σήμερα

teddy_1378215526238

Τα σημαντικότερα γεγονότα της 4ης Σεπτεμβρίου