ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

Εκπολιτιστικός και Εξωραιστικός Σύλλογος Νεοχωρίου : 3ΉΜΕΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΏΝ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΏΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ...




Ο εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ }} πιστός στις παραδώσεις και στην ανάδειξη του χωριού μας για μια ακόμη χρόνια φέτος θα κάνει το καλύτερο δυνατόν τριήμερο εν όψη του πανηγυριού μας .


Ο σύλλογος του χωριού μας χάριν

Προσωρινά, μια Μαιευτική κλινική στην Ηλεία


nosok_amal.JPG

Παραμένουν τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία της Γυναικολογικής στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας- Συμπτύσσεται η κλινική - Στη Μαιευτική του Πύργου από σήμερα ο Δ/ντής της Μ.Γ. Αμαλιάδας Ν. Παπαδημάτος - Αντιδρούν γιατροί και εργαζόμενοι - Συνάντηση με Δήμαρχο Ήλιδας

Νεκρός 85χρονος από πνιγμό στην Κυανή Ακτή


Το πρώτο δυσάρεστο περιστατικό στις παραλίες της Ηλείας καταγράφηκε  χθες λίγο πριν από τη μία το μεσημέρι, καθώς ένας 85χρονος έχασε τη ζωή του από πνιγμό στην Κυανή Ακτή.

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



Κρέστενα
Έναν 39χρονο καταστηματάρχη από την περιοχή των Κρεστένων συνέλαβαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος της περιοχής, καθώς ύστερα από έλεγχο που έγινε διαπιστώθηκε να λειτουργεί την επιχείρησή του χωρίς άδεια λειτουργίας

Ηλεία: Ομπρέλες θαλάσσης χθες , ομπρέλες βροχής σήμερα . . .


paralia_vrox
 Οι προγνώσεις εστιάζουν στην κακοκαιρία που θα πλήξει στην Ελλάδα και την Ηλεία την Πέμπτη και την Παρασκευή. Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές που πιθανότατα θα συνοδεύονται απο χαλαζοπτώσεις, θα πλήξουν σχεδόν το σύνολο του νομού την Πέμπτη, ενώ θα υποχωρήσουν κυρίως στις ημιορεινές και ορεινές περιοχές την Παρασκευή, όπου θα βρέχει στα πεδινά του νομού, χωρίς να αποκλείονται τοπικά φαινόμενα. Η θερμοκρασία το διήμερο θα υποχωρήσει – κυρίως την Πέμπτη, όμως σταδιακά από το μεσημέρι της Παρασκευής ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα
Σημαντική μεταβολή αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα κυρίως το διήμερο Πέμπτη 18/6 και Παρασκευή 19/6 με ισχυρές βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της χώρας και πτώση της θερμοκρασίας. Τονίζεται ότι τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ιδιαίτερα έντονα και θα συνοδεύονται από αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα, χαλαζοπτώσεις και ενισχυμένους ανέμους, ενώ υψηλός είναι ο κίνδυνος εκδήλωσης πλημμυρικών επεισοδίων. Πιο αναλυτικά:

Καιρός: Η πρόγνωση για την Πέμπτη - Πού θα βρέξει


Καιρός: Η πρόγνωση για την Πέμπτη - Πού θα βρέξειΙσχυρές βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το κεντρικό και βόρειο Αιγαίο περιμένουμε την Πέμπτη. Τα φαινόμενα κυρίως στα κεντρικά και βόρεια θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πιθανόν από ισχυρούς ανέμους. Σταδιακή πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα από βορρά προς νότο. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

ΑΛΚΕΤΑΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑΣ


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 18ης Ιουνίου