ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

«Έχουν συμφωνήσει Ολυμπιακός – Μάρκο Σίλβα»


ΜΑΡΚΟ ΣΙΛΒΑΔεδομένη θεωρούν τη συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές οι Πορτογάλοι

Προτάσεις για βιωσιμότητα και αναβάθμιση της ΣΕΤΤΗΛ



Συνάντηση με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, είχε την περασμένη Παρασκευή το προεδρείο του Συλλόγου Εργαζομένων της ΣΕΤΤΗΛ, παρουσία και του προέδρου, Γιώργου Δημήτρουλα, κατά τη διάρκεια της οποίας υπήρξε μια εποικοδομητική συζήτηση ως προς τη λειτουργία της Μονάδας.

Αποκαλύφθηκαν οι ληστές της Σαλμώνης και της Βαρβάσαινας - Όλες οι λεπτομέρειες


Listes

Νέα επιτυχία της Ασφάλειας Πύργου – Εξιχνιάστηκαν τρεις ληστείες σε βάρος ηλικιωμένων και κλοπές

Του Γιάννη Σπυρούνη

H EΡΤ/ΕΡΑ Πύργου είναι και πάλι εδώ! (VIDEO)



Σαν να μην πέρασε μια μέρα! Αυτή η φράση από το γνωστό τραγούδι, είναι η πλέον κατάλληλη για να περιγράψει το συναίσθημα που κυριάρχησε όλους όσους βρέθηκαν σε ακόμα ένα «αγωνιστικό» ραντεβού στην ΕΡΑ Πύργου.

Εκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Καταιγίδες και χαλάζι έως Παρασκευή


xalazi
Καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αναμένονται σε αρκετές περιοχές της χώρας από  Τετάρτη και έως την Παρασκευή σύμφωνα με την ΕΜΥ.
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:

Καιρός: Και πάλι βροχές! Η πρόγνωση της Τετάρτης


Καιρός: Και πάλι βροχές! Η πρόγνωση της Τετάρτης Επιδείνωση του καιρού περιμένουμε από το απόγευμα της Τετάρτης στη Μακεδονία, τη Θράκη, την Ήπειρο και καταιγίδες τη διάρκεια της νύχτας στη Θεσσαλία, όπου θα σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες ισχυρές που θα συνοδεύονται απο χαλαζοπτώσεις και πιθανόν ισχυρούς άνεμους. Η θερμοκρασία σε σταδιακή πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Σαν σήμερα


ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2012Τα σημαντικότερα γεγονότα της 17ης Ιουνίου