Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Ιουνίου 11, 2015

Βάφεται κόκκινο το πρωτάθλημα

Εικόνα
Αγκαλιά με το  πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός! Οι ερυθρόλευκοι έκαναν το μπρέικ στο ΟΑΚΑ (76-69), προηγούνται 2-0 στη σειρά με τον Παναθηναϊκό και έχουν... match ball.

Συνελήφθησαν πέντε νεαροί για λαθραίο καπνό στον Πύργο

Εικόνα
Πέντε άτομα  ηλικίας 18, 19, 20, 21 και 21 ετών αντίστοιχα  συνέλαβαν  αργά το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στον  Πύργο , οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., καθώς ύστερα από έλεγχο που έγινε στο όχημα που επέβαιναν εντοπίσθηκε ποσότητα  λαθραίου καπνού  βάρους ενός κιλού.

Χρυσή βράβευση για το Olympia Golden Beach Resort & Spa από το Travelife

Εικόνα
Ένα ακόμα βραβείο προστέθηκε πρόσφατα στη συλλογή του Olympia Golden Beach Resort & Spa. Μετά τον τίτλο του “Best Small and Luxury Hotel” για την Ελλάδα στα “International Hotel Awards 2015” αλλά και το “Certificate of Excellence” με το οποίο βραβεύθηκε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά από το

Ηλεία: Τραυματίστηκαν δύο αστυνομικοί σε τροχαίο

Εικόνα
Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν σε τροχαίο που συνέβη στις δύο τα ξημερώματα στην περιοχή της Βάρδας. Οι αστυνομικοί επέβαιναν

Ξεμείναμε από αστυνομικούς στην Ηλεία

Εικόνα
Δραματικές ελλείψεις από την οργανική δύναμη της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας που αγγίζουν το 30% Του Γιάννη Σπυρούνη

Ηλεία: Επιμένει η αστάθεια στα ορεινά – Ζεστό στο Σαββατοκύριακο

Εικόνα
Βελτιώνεται σταδιακά ο καιρός στην Ηλεία με την αστάθεια να επιμένει προσφέροντας ισχυρές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά νότια και ανατολικά του νομού.

Καιρός: Η πρόγνωση της Πέμπτης- Πού θα βρέξει

Εικόνα
Τοπικές καταιγίδες περιμένουμε την Πέμπτη στα ηπειρωτικά, κυρίως το απόγευμα. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού .

ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ

Εικόνα
1870 Ιδρύεται στο Άμστερνταμ η ζυθοποιία Άμστελ (Amstel). To 1968 θα εξαγοραστεί από τη Χάινεκεν (Heineken) 1931