Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 27, 2015

Βεβήλωσαν το μνημείο των νεκρών του ΠΑΟΚ στα Τέμπη

Εικόνα
Είχαν χάσει τη ζωή τους σε τροχαίο στις 4 Οκτωβρίου του 2009

Ενέχυρο ακόμα και τα σπίτια...

Εικόνα
ΕΝΕΧΥΡΟΔΑΝΕΙΣΤΗΡΙΑ (26/05/2015 09:31) Πριν από περίπου 6 χρόνια, όταν η οικονομική κρίση άρχισε να μας χτυπά την πόρτα για τα καλά, έκαναν την εμφάνισή τους, τα ενεχυροδανειστήρια , τα οποία ξεφύτρωναν σε κάθε γωνιά της Αθήνας σαν τα μανιτάρια, ενώ  λίγο αργότερα το ίδιο συνέβαινε και στις πόλεις  της περιφέρειας.

Έκλεψαν πορτοφόλι από 81χρονο στο Σταφιδόκαμπο

Εικόνα
ΕΛ.ΑΣ (26/05/2015 11:03) Τον ένα από τους τρεις δράστες που του αφαίρεσαν το πορτοφόλι με τη μέθοδο της απασχόλησης αναγνώρισε ο 81χρονος   από τον Σταφιδόκαμπο στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής  όπου είχαν προσαχθεί  διάφοροι ύποπτοι.

Παρατείνεται κατά ένα μήνα η ρύθμιση για τις 100 δόσεις

Εικόνα
Η απόφαση ελήφθη από το υπουργείο Οικονομικών λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και της σημαντικής αύξησης της συμμετοχής των οφειλετών στη ρύθμιση

Ηλεία:Έρχονται καταιγίδες με πιθανές χαλαζοπτώσεις

Εικόνα
Η αστάθεια συνεχίζεται και   σήμερα , με απογευματινές μπόρες, το φαινόμενο θα παραμείνει και αύριο Πέμπτη το οποίο θα ενταθεί με πιθανότητα οι καταιγίδες να συνοδεύονται από χαλάζι. Η θερμοκρασία σε πτώση. Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά: 

«Πρόταση Ολυμπιακού για Καρίγιο»

Εικόνα
Ξεκινά το μεταγραφικό σαφάρι των νταμπλούχων Ελλάδος

Καιρός: Βροχές και... χαλάζι την Τετάρτη! Αναλυτική πρόγνωση

Εικόνα
Βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρές, οι οποίες θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πιθανώς ισχυρούς ανέμους, θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας την Τετάρτη. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού .

Σαν σήμερα

Εικόνα
Tα σημαντικότερα γεγονότα της 27ης Μαΐου