Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Μαΐου 19, 2015

Αποθέωση στο «Ελ. Βενιζέλος» για τον Ολυμπιακό

Εικόνα
  Σφαιρόπουλος: Είμαστε όλοι ενωμένοι

Οι λεπτομέρειες του πρωτοφανούς εγκλήματος στο Δαφνί

Εικόνα
Τις σκοτεινές συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το πρωτοφανές περιστατικό του βίαιου θανάτου νοσηλευόμενου από άλλον ασθενή την περασμένη Κυριακή στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής ( ΨΝΑ ) επιχειρεί να διακριβώσει η ηγεσία του υπουργείου Υγείας μέσω της ΕΔΕ που διέταξε στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Πανελλαδικές 2015: Τα θέματα, οι απαντήσεις και ο σχολιασμός στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας από το φροντιστήριο ΔΟΜΗ Δίκτυο (video)

Εικόνα
Τα θέματα στο μάθημα της Νεοελληνικής Γλώσσας ΚΕΙΜΕΝΟ Εμείς και οι αρχαίοι χώροι θέασης και ακρόασης Οι χώροι θέασης και ακρόασης που δημιούργησε η ελληνική αρχαιότητα αποτελούν για πολλούς λόγους μιαν από τις πιο σημαντικές ομάδες μνημείων της πολιτισμικής μας κληρονομιάς. Πρώτα απ' όλα, γιατί οι χώροι αυτοί, ως τόποι μαζικής

Βανδαλισμοί από νεαρό στο κέντρο της Αμαλιάδας

Εικόνα
Βανδαλισμοί σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στην οδό Αρχαίας Ήλιδος στην Αμαλιάδα, με « θύμα » τα δενδράκια που βρίσκονται κατά μήκος της οδού. Μετά τη φρίκη που προκλήθηκε από την ομαδική θανάτωση σκύλων, χθες ο δήμος Ήλιδας βρέθηκε αντιμέτωπος με μία άλλη εικόνα που μόνο οργή προκαλεί και δυσάρεστα συναισθήματα.

Πύργος: Στοπ στην επαιτεία - Κινήσεις των Αρχών για τα παιδιά των φαναριών

Εικόνα
Από την Αστυνομία στην περιοχή του Πύργου - Οι γονείς των περισσοτέρων ανήλικων ΡΟΜΑ βρίσκονται στη φυλακή Του Γιάννη Σπυρούνη

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας

Εικόνα
Σαβάλια Ηρωίνη, σε βραχώδη μορφή, βάρους 6 γραμμαρίων, βρέθηκε στην κατοχή δυο

Ηλεία: Άστατος ο καιρός την Τρίτη – Αναλυτική πρόγνωση

Εικόνα
Βαρομετρικό χαμηλό στην Σικελία κινείται ανατολικά και την Τρίτη θα επηρεάσει την περιοχή μας. Τα περισσότερα φαινόμενα θα εντοπίζονται το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα πιο εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά-ορεινά, ωστόσο τοπικές μπόρες περιμένουμε και στα υπόλοιπα από το πρωί. Η θερμοκρασία σε πτώση.   Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, την Τετάρτη τα φαινόμενα θα υποχωρήσουν. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο.   Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά: 

Καιρός: Η αναλυτική πρόγνωση της Τρίτης

Εικόνα
Στα ηπειρωτικά και το Ιόνιο σποραδικές βροχές ή μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες περιμένουμε την Τρίτη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 19ης Μαΐου