ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

«Μεγάλη ομάδα και μεγάλος αντίπαλος ο Ολυμπιακός»

«Μεγάλη ομάδα και μεγάλος αντίπαλος ο Ολυμπιακός»Ιτούδης: Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα πρέπει να πάει ως… αουτσάιντερ στον ημιτελικό του Final 4

Δυτ. Ελλάδα: 27 συλλήψεις σε 720 ελέγχους


asty
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, της λαθρομετανάστευσης, των τροχαίων ατυχημάτων, πραγματοποιήθηκαν στις 5 και 6-4-2015, στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις, σε περιοχές της Αχαΐας, Ακαρνανίας, Ηλείας και Αιτωλίας.
Οι επιχειρήσεις οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Δυτικής Ελλάδας, με τη συμμετοχή αστυνομικών των τοπικών Αστυνομικών Τμημάτων και των Υπηρεσιών Ασφαλείας των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαΐας, Ακαρνανίας, Ηλείας και Αιτωλίας.
Αναλυτικότερα, οι αστυνομικές επιχειρήσεις είχαν τα εξής αποτελέσματα:

Στην Ελλάδα το ιερό λείψανο της Αγίας Βαρβάρας


Η υποδοχή θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή

Συνελήφθη και ο τελευταίος της σκληρής συμμορίας των Πελοποννησίων που είχαν χτυπήσει στην Κυλλήνη


listeia1

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται και το τελευταίο μέλος της άγριας συμμορίας των Πελοποννησίων, που είχε διαπράξει σειρά ένοπλων ληστειών και είχε τραυματίσει αστυνομικούς.

Νεκρή σε τροχαίο δυστύχημα μητέρα δυο ανήλικων παιδιών!



ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΩΝ ΚΑΒΑΣΙΛΩΝ ΜΕ ΤΟ ΛΕΥΚΟΧΩΡΙ
(08/05/2015 00:50)

Στην άσφαλτο άφησε χθες το απόγευμα την τελευταία της πνοή μια 44χρονη γυναίκα από την Αλβανία που εδώ και πάνω από 20χρόνια είχε στήσει τη ζωή της στο Λευκοχώρι με το 45χρονο σύζυγό της, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σοβαρά τραυματισμένος και τα δύο τους ανήλικα παιδιά.

Ηλεία: Συνελήφθη 25χρονος Πυργιώτης διακινητής ναρκωτικών στη Νέα Μανωλάδα


sillipsi_big

Ο δράστης είχε καταδικαστεί σε 8 έτη και 2 μήνες κάθειρξη για διακίνηση ναρκωτικών

Ηλεία: λίγο ακόμα με ζέστη και έρχονται καταιγίδες – Αναλυτική πρόγνωση


meteo
Ξεπέρασε για λίγο τους 32οC τοπικά ο υδράργυρος την Τετάρτη 6/5 στην Ηλεία. Πολύ υψηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν στις ορεινές περιοχές της Πελοποννήσου. Στα Καλάβρυτα το θερμόμετρο έδειξε 34.7οC και 30.4οC στην Λαμπεία!
> Αναλυτικά στην Ηλεία, σύμφωνα με το δίκτυο μετεωρολογικών σταθμών του Αστεροσκοπείου Αθηνών σημειώθηκαν την Τετάρτη 6/5/2015 οι παρακάτω θερμοκρασίες:
  • Ωλένη 32.2 °C
  • Αρχ.Ολυμπία 30.6°C
  • Αμαλιάδα & Λαμπεία 30.4°C
  • Πύργος 30.2°C
  • Βαρθολομιό 30.0°C
Την Παρασκευή διατηρείται ο ζεστός καιρός, τοπικά 32 με 33οC, ωστόσο αλλάζει σιγά σιγά ο καιρός, περιμένουμε μπόρες, βροχές και τοπικές καταιγίδες στα ορεινά το απόγευμα. 

Δροσίζει το Σάββατο, με πτώση της θερμοκρασίας στα κανονικά για την εποχή επίπεδα με συνοδεία βροχών και καταιγίδων, το μεσημέρι και το απόγευμα κυρίως στα πιο εσωτερικά πεδινά και ημιορεινά - ορεινά, φαινόμενα που κατά τόπους θα είναι ισχυρά. Την Κυριακή φαίνεται να επικρατεί άστατος καιρός παντού, με κατά περιόδους μπόρες, βροχές και καταιγίδες. Νεότερα και αναλυτικά στοιχεία αύριο. 

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Καιρός: Καλοκαίρι... τέλος την Παρασκευή! - Αναλυτική πρόγνωση



Καιρός: Καλοκαίρι... τέλος την Παρασκευή! - Αναλυτική πρόγνωση

Μετά την καλοκαιρινή παρένθεση, από την Παρασκευή επανέρχεται η άνοιξη με τις συννεφιές και τις μεσημεριανές βροχές και μπόρες που -κατά τόπους- θα είναι ισχυρές, κυριως στα κεντρικά και βόρεια τμήματα της χώρας. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 8ης Μαΐου