ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΝΙΧΩΡΙΤΙΚΟ

"Chemistry x
nickstefanop

Ξεκίνησε ο μουσικός διαγωνισμός και η ψηφοφορία για την ανάδειξη του συγκροτήματος που θα παίξει live στην Μαλακάσα ...είναι ένας διαγωνισμός για το RockWave Festival στην Μαλακάσα την μέρα που παίζει ο Robbie Williams και αναμένεται να έχει 30.000 κόσμο.Από τις 10 μπάντες που συμμετέχουν όποια κερδίσει θα παίξει.
Εμείς μπαίνουμε στο link που βλέπετε http://www.jumpingfish.gr/nickstefanop  και ψηφίζουμε την μπάντα στην οποία συμμετέχει ο συχωριανός μας ΝΙΚΟΣ Γεωρ.ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟς
{{"Chemistry x}}
Αξίζει να τον στηρίξουμε ψηφίζοντας το συγκρότημα το οποίο συμμετάσχει ...
Το συγκρότημα βρίσκεται στην δεύτερη θέση και εμείς σαν φίλοι και Νιχωρίτες πρέπει να του δώσουμε την 1η..!!!
ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ

Έσπασαν και λεηλάτησαν δύο μαγαζιά!


ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ
(30/04/2015 09:05)


Σκηνές βγαλμένες από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν χθες τα ξημερώματα στο Νεοχώρι της Κυλλήνης, όταν 3 άγνωστα άτομα έσπασαν με πέτρες τις τζαμαρίες δύο καταστημάτων με στόχο να τα λεηλατήσουν. Από το πρώτο κατάστημα έμειναν… μόνο οι τοίχοι ενώ από το δεύτερο, πήραν μόνο το συρτάρι τα ταμειακής μηχανής.

Θρίαμβος! Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ - Έκανε νταμπλ επί του Ολυμπιακού



Θρίαμβος! Πρωταθλητής ο ΠΑΟΚ - Έκανε νταμπλ επί του ΟλυμπιακούΟ νέος “βασιλιάς”! Το πρώτο πρωτάθλημα της ιστορίας του πανηγυρίζει ο ΠΑΟΚ, που μπροστά σε περίπου 10.000 φίλους του επικράτησε με 3-0 σετ επί του Ολυμπιακού, στον τρίτο τελικό της Α1 βόλεϊ ανδρών - Ιστορικό νταμπλ για τον "δικέφαλο του Βορρά", κόντρα στην ομάδα που πήρε και το Κύπελλο - Απίστευτες εικόνες στην Πυλαία

Προετοιμαστείτε σωστά για τις Πανελλαδικές – Τι πρέπει να ξέρουν οι υποψήφιοι


panel
Σε 20 ημέρες από σήμερα, στις 18 Μαΐου, ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψήφιους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και η αγωνία κορυφώνεται.

Ηλεία: Εξαπάτησαν ηλικιωμένους και έφυγαν με λεία χιλιάδες ευρώ


ilikiomeni
Τα κρούσματα εξαπάτησης ηλικιωμένων στην Ηλεία, δυστυχώς συνεχίζονται. Οι δράστες καταφέρνουν με χαρακτηριστική ευκολία να προσεγγίσουν τα θύματά τους με

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



Ανδραβίδα
Με τη μέθοδο της απασχόλησης απέσπασαν το συνολικό ποσό των 750 ευρώ από 85χρονο στην περιοχή της Ανδραβίδας, δύο ανήλικοι ΡΟΜΑ, που δεν δίστασαν να αρπάξουν τα χρήματα μέσα από την τσέπη του παντελονιού του ηλικιωμένου.

Γιορτή της άνοιξης την Πρωτομαγιά στα Λεχαινά


lexaina
Την Παρασκευή 1 Μαϊου 2015 ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΘΙΜΟΤΟΠΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΛΕΧΑΙΝΩΝ διοργανώνει την 3η ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ  και τον 3ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΩΤΟΜΑΪΑΤΙΚΟΥ ΣΤΕΦΑΝΙΟΥ
Ωρα  εκκίνησης 10.30 π.μ. από την  Πλατεία Αγίου Δημητρίου Λεχαινών με προορισμό το Αλιευτικό Καταφύγιο Λεχαινών  και επιστροφή στην Πλατεία Αγίου Δημητρίου που θα διεξαχθεί και ο διαγωνισμός των καλύτερων στεφανιών

Ηλεία: Πιθανές μπόρες τις θερμές ώρες στα ηπειρωτικά σήμερα Τετάρτη - Με καλοκαιρία η Πρωτομαγιά – Αναλυτική πρόγνωση


sky-and-flowers
Βαρομετρικό χαμηλό στην βόρεια Ιταλία κινείται ανατολικά, πιθανόν να δώσει τις θερμές ώρες τοπικές μπόρες στα πιο εσωτερικά ημιορεινά - ορεινά της Ηλείας.
 
Χωρίς βροχές, με ανοιξιάτικο καιρό φεύγει ο Απρίλιος την Πέμπτη.  

Με καλοκαιρία θα κυλήσει το τριήμερο της Πρωτομαγιάς με την θερμοκρασία σε βαθμιαία άνοδο. Μάλιστα, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, ο Μάιος έρχεται με άγριες διαθέσεις καθώς διαφαίνεται σοβαρή για την εποχή θερμή εισβολή (~35οC) τη νέα εβδομάδα. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Καιρός: Με βροχές την Πέμπτη - Αναλυτική πρόγνωση


Καιρός: Με βροχές την Πέμπτη - Αναλυτική πρόγνωσηΜεμονωμένες καταιγίδες περιμένουμε την Πέμπτη στα ηπειρωτικά, κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Άνεμοι δυτικοί βορειοδυτικοί στα νότια πρόσκαιρα 6 μποφόρ. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 30ης Απριλίου