ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 28 Απριλίου 2015

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια του ντέρμπι


Γεμάτο ΟΑΚΑ στο ΠΑΟ-Ολυμπιακός

Άλλαξαν «όψη» στην κεντρική πλατεία της Βάρδας!


ΔΗΜΟΣ ΑΝΔΡΑΒΙΔΑΣ - ΚΥΛΛΗΝΗΣ 

Αξίνες, φτυάρια, κουβάδες, βούρτσες, σκούπες και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να φανταστεί πήραν… ανά χείρας, το πρωί του Σαββάτου, οι κάτοικοι της Βάρδας και με μπροστάρη τον πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας κ. Χρήστο Ρετουνιώτη «μεταμόρφωσαν» την κεντρική πλατεία της πόλης!

Ηλεία: Πρώιμη και "θαλασσινή" φυτεία χασίς ανακαλύφθηκε στο Αρκούδι (video)


xasisia1a

Μεγάλη επιτυχία της Ασφάλειας Αμαλιάδας – 771 δενδρύλλια και σύλληψη δράστη

Του Γιάννη Σπυρούνη

Αστακός η Ηλεία: Έρχονται 25.000 ισραηλινοί τουρίστες στο Grecotel


grecotel1
Ξεκινά απο σήμερα το δεύτερο σκέλος της απόβασης των Ισραηλινών όπως είχε γράψει κατ' αποκλειστικότητα το ilialive.gr από τις 15 Απριλίου. Μέχρι και χθές πραγματοποιήθηκαν πολύωρες συσκέψεις των Αρχών στην Ηλεία, και στο resort Olympia Riviera της Grecotel όπου θα φιλοξενηθούν κατά γκρούπ οι Ισραηλινοί τουρίστες.

Κρέστενα: Γυναίκα έπεσε απο μπαλκόνι στο κέντρο - Υπέκυψε στα τραύματά της


krestena2aa
Μια γυναίκα έπεσε απο μπαλκόνι στο κέντρο της Κρέστενας πριν απο λίγη ώρα, κάτω απο αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό συνέβη στην κεντρική πλατεία. Στο σημείο βρίσκονται άνδρες της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ηλεία: Άνομβρη και ζεστή η τελευταία εβδομάδα του Απρίλη – Αναλυτική πρόγνωση


cold1
Ο δεύτερος πιο άνομβρος Απρίλιος των τελευταίων επτά ετών είναι ο φετινός του 2015, μετά τον Απρίλη του 2010 όπου καταγράφηκαν μόλις 4.8 χιλιοστά ύψος βροχής. Μέχρι και σήμερα και χωρίς να προβλέπεται αξιόλογες βροχές μέχρι το τέλος του μήνα έχουν καταγραφεί 5.4 χιλιοστά, σύμφωνα με τα στοιχεία από το μετεωρολογικό σταθμό του Πύργου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Θα συνεχιστεί το ίδιο μοτίβο καιρού το πρώτο μισό της νέας εβδομάδας με νοτιάδες, σχετική ζέστη, λίγη σκόνη από την Αφρική, αυξημένη υγρασία κυρίως τη νύχτα και νωρίς το πρωί. Μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότητα να ψιχαλίσει με την μορφή ασθενής λασποβροχής το βράδυ της Τρίτης. 

Στρέφονται την Τετάρτη οι άνεμοι σε πιο δυτικούς και πέφτει λίγο η θερμοκρασία. Την Πέμπτη καθώς και την Παρασκευή, Πρωτομαγιά, με τα μέχρι στιγμής διαθέσιμα στοιχεία θα πρέπει να περιμένουμε ανάλογες συνθήκες, σχετικά ζεστός χωρίς να προβλέπονται βροχές.

Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για την Τρίτη


Καιρός: Αναλυτική πρόγνωση για την ΤρίτηΒροχές και καταιγίδες περιμένουμε την Τρίτη στην Ήπειρο και τη δυτική και κεντρική Μακεδονία. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης στα ανατολικά και τα νότια. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα ανατολικά και τα νότια. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 28ης Απριλίου