ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Κι όμως... Θρύλε μπορείς!


Ο ψυχωμένος Ολυμπιακός κέρδισε 73-71 την Μπαρτσελόνα

Πύργος: Ξεκίνησε η αποκομιδή των σκουπιδιών τα μεσάνυχτα της Τρίτης


skoupidia_nixta
Απο κεντρικά σημεία της πόλης όπως η περιοχή του Επαρχείου και η οδός Κολοκοτρώνη και η οδό ς Ερυθρού Σταυρού, ξεκίνησε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της

Πάτρα: Άνδρας απειλούσε να πέσει στο κενό από μπαλκόνι πολυκατοικίας σε κεντρικό δρόμο της Αρόης


apopeira
Συναγερμός σήμανε πριν λίγη ώρα στην περιοχή της Αρόης Πατρών.

Η ώρα των μπαράζ…


Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 


Ένα  ακόμα πρωτάθλημα  της Α2 κατηγορίας  (το 9ο συνολικά στην ιστορία του από τότε που δημιουργήθηκε η κατηγορία) , ολοκληρώθηκε το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, και πλέον όλα τα βλέμματα στρέφονται στα πλέι – οφ ανόδου, αλλά  και στη «μάχη» του μπαράζ παραμονής!  Ήταν πάντως  ένα συγκλονιστικό πρωτάθλημα (ίσως… το καλύτερο από όσα  διεξάγονται στην ΕΠΣΗ, και το αποδεικνύει άλλωστε αυτό το γεγονός ότι  στην κορυφή η κατάσταση ξεκαθάρισε την προτελευταία   αγωνιστική, και στην «ουρά»… στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων της τελευταίας αγωνιστικής!

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις πανελλήνιες εξετάσεις



Η 13η Μαΐου θα είναι η τελευταία ημέρα μαθημάτων, στα Ημερήσια, Εσπερινά Γυμνάσια και Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια.

Πύργος: Ισόβια στο δολοφόνο του Βασίλη Μαρτζάκλη Δείτε VIDEO: Εξαγριωμένοι συγγενείς του Β. Μαρτζάκλη απειλούν να λιντσάρουν το φονιά


image_5
Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκε ο δολοφόνος του αστυνομικού Βασίλη Μαρτζάκλη, Βασίλης Λέντερης. Για τα επιμέρους αδικήματα η ποινή ειναι 30 έτη και χρηματικό πρόστιμο 20.000 ευρώ.
Το δικαστήριο εξάντλησε τις προβλεπόμενες ποινές για κάθε μια από τις κατηγορίες...

Ηλεία: Χαμηλές για την εποχή θερμοκρασίες και μπόρες κυρίως στα ημιορεινά - ορεινά σήμερα Τετάρτη – Αναλυτική πρόγνωση


skonivroxi
Στις πιο εσωτερικές πεδινές, ημιορεινές και ορεινές περιοχές περιμένουμε να εντοπίζονται οι μπόρες, βροχές και οι τοπικές καταιγίδες, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία, σήμερα Τετάρτη. Η θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.
 
Υπαρκτή πιθανότητα για τοπικές μπόρες μόνο όμως στα ορεινά το απόγευμα της Πέμπτης. Την Παρασκευή ίσως ψιχαλίσει στα βόρεια του νομού, φαινόμενα άνευ σημασίας. 

Βαθμιαία άνοδο της θερμοκρασίας από την Παρασκευή, επιστρέφει η άνοιξη από το Σαββατοκύριακο.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Καιρός: Η πρόγνωση για την Τετάρτη - Πού θα βρέξει


Καιρός: Η πρόγνωση για την Τετάρτη - Πού θα βρέξει

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Τετάρτη. Σποραδικές βροχές ή καταιγίδες θα σημειωθούν στα βορειοανατολικά καθώς και στα ηπειρωτικά κυρίως ορεινά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα βόρεια.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 22ης Απριλίου