Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Απριλίου 16, 2015

Αναβίωσε το «κάψιμο του Ιούδα»

Εικόνα
ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ (15/04/2015 18:10) Μέσα σε ένα πραγματικά εορταστικό κλίμα ο Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας με την εξαιρετικά πραγματική στήριξη του Πολιτιστικού Συλλόγου Νεοχωρίου και κυρίως του πρόεδρου της Τοπικής Κοινότητας (και προέδρου του συλλόγου) κ. Βασίλη Τσάκου αναβίωσε το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το δρώμενο της «Καύσης του Ιούδα».

Λύγισε στην Ισπανία ο Ολυμπιακός

Εικόνα
  Έχασε 73-57 από την Μπαρτσελόνα

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας

Εικόνα
Ζαχάρω -Χρυσαφικά και κοσμήματα συνολικής αξίας 2 χιλ. ευρώ αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από οικία στην περιοχή της Σμέρνας Ζαχάρως. Οι άγνωστοι εισήλθαν στο χώρο της οικίας παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα. -Δικογραφία σε

Έκαψαν και φέτος τον «αράπη»! (VIDEO)

Εικόνα
ΓΑΣΤΟΥΝΗ (15/04/2015 17:21) Διπλοί ήταν χθες οι εορτασμοί στην πόλη της Γαστούνης καθώς ο ιστορικός βυζαντινός ναός της Παναγίας της Καθολικής άνοιξε και πάλι τις «πύλες» του για όλους τους πιστούς της πεδινής Ηλείας, στην αναβίωση του «εκρηκτικού» εθίμου της καύσης του «αράπη». Ένα από τα πιο παλιά έθιμα της Ηλείας που οι ρίζες του χάνονται στα βάθη της  ιστορίας και της παράδοσης και φτάνουν στα μαύρα χρόνια της Τουρκοκρατίας. 

Γαστούνη: Τροχαίο με εκτροπή οχήματος στην εθνική οδό

Εικόνα
Ευτυχώς χωρίς τραυματισμό γλίτωσε ο οδηγός ενός αυτοκινήτου ο οποίος στην προσπάθειά του να αποφύγει άλλο αυτοκίνητο

Συγκλονίζει το πανελλήνιο το αποκλειστικό ρεπορτάζ του ilialive - Πατέρας και γιος "έφυγαν" με διαφορά λίγων ωρών

Εικόνα
Συγκλονίζει το αποκλειστικό ρεπορτάζ που αναμεταδόθηκε από δεκάδες ΜΜΕ σε όλη την Ελλάδα, για την τραγωδία της Μ. Παρασκευής στην Ηλεία και στο χωριό Καρδαμά του δήμου Ήλιδας. Πατέρας και γιος “έφυγαν”

Ηλεία: Απογευματινές μπόρες στα ορεινά – Αναλυτική πρόγνωση

Εικόνα
Από την Πέμπτη σταματούν τα φαινόμενα αστάθειας, δεν προβλέπονται βροχές πουθενά τουλάχιστον έως το Σαββατοκύριακο. Η ψύχρα έως και το κρύο τις πρωινές ώρες θα διατηρηθεί. Έως 24οC το μεσημέρι η θερμοκρασία σήμερα Τετάρτη, σε μικρή πτώση την Πέμπτη και την Παρασκευή. Αυξημένη η σχετική υγρασία λόγω νοτιοδυτικού ρεύματος.    Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη - Αναλυτική πρόγνωση

Εικόνα
Γενικά αίθριοςθα είναι ο καιρός την Πέμπτη με τη θερμοκρασία σε άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες κυρίως στα δυτικά. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση .

Σαν σήμερα

Εικόνα
Τα σημαντικότερα γεγονότα της 16ης Απριλίου