Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΜΠΤΗ


H Εκκλησία θυμάται τον Μυστικό Δείπνο.
Το Θείο Δράμα κορυφώνεται και η υμνογραφία της ημέρας είναι σχετική με τα Πάθη του Χριστού, τη Σταύρωση και το θάνατό Του.
Το βράδυ ψάλλεται στις

Ηλεία: Με σχεδόν χειμωνιάτικο καιρό κυλά η Μ. Εβδομάδα - Τι καιρό περιμένουμε το Πάσχα – Αναλυτική πρόγνωση


kruo
Ψυχρές αέριες μάζες  έχουν ρίξει τον υδράργυρο. Αισθητή η πτώση της θερμοκρασίας και σήμερα Μ.Πέμπτη το κρύο θα είναι τσουχτερό με τοπικά παγετό (-1οC με 0οC). To μεσημέρι παρά την ηλιοφάνεια δεν περιμένουμε να ξεπεράσει ο υδράργυρος τους 15 βαθμούς Κελσίου. 

 
Το κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί φαίνεται να διατηρείται και την Μ. Παρασκευή όπως και το Μ. Σάββατο Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα ανέβει 1 με 2 βαθμούς.  Η Κυριακή του Πάσχα, φαίνεται να κυλά με ανοιξιάτικο καιρό και θερμοκρασία σε νέα άνοδο στους 20οC με 21οC. Αναλυτικά στοιχεία θα δοθούν σε επόμενες προγνώσεις.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Κακοκαιρία και τη Μ. Πέμπτη - Αναλυτική πρόγνωση

Κακοκαιρία και τη Μ. Πέμπτη - Αναλυτική πρόγνωση

Τοπικές 
βροχές  στα ανατολικά και τα νότια, χιόνια στα ορεινά και πρόσκαιρα σε ημιορεινές περιοχές κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας περιμένουμε την Μ. Πέμπτη. Σποραδικές καταιγίδες στα νότια. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα κυρίως στα ανατολικά και τα βόρεια. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση τουκαιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 9ης Απριλίου

ΣΗΜΕΡΟΝ ΚΡΕΜΑΤΑΙ ΕΠΙ ΞΥΛΟΥ

ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ BAZAAR από του μαθητές του δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου, με χορηγία της καφετέριας {{LA BOHEME }} Διον Παναγόπουλου

Είμαι στην μεγάλη και πολύ  ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι έγινε μια πολύ καλή και γενναιόδωρη πράξη από έναν επαγγελματία του χωριού μας ...