ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Φιλικό με την Πολωνία έκλεισε η Ελλάδα


Το παιχνίδι θα διεξαχθεί τον Ιούνιο

Συνεχίζονται οι στοχευμένοι έλεγχοι για κροτίδες στη Δυτική Ελλάδα - Συλλήψεις και στον Πύργο


krotidesΣυνελήφθησαν  το τελευταίο διήμερο - 4 και 5 Απριλίου- έξι ημεδαποί και ένας υπήκοος Βουλγαρίας για παράνομη κατοχή και εμπορία παιδικών αθυρμάτων και κροτίδων σε Αίγιο και Πύργο - Κατασχέθηκαν περισσότερα από 6.500 παιδικά αθύρματα  και κροτίδες

Χειρουργήθηκε ο μικρός Γιαννάκης


Η πρώτη από τις δύο επεμβάσεις που χρειάζεται ο μικρός Γιαννάκης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή με επιτυχία σε ιδιωτικό Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη και πλέον η ακοή του έχει αποκατασταθεί από το ένα του αυτί, γεμίζοντας χαρά την οικογένειά του, που το προηγούμενο διάστημα είχε απευθύνει δημόσια έκκληση, προκαλώντας συγκίνηση σε όλη την Ηλεία και όχι μόνο.

Δυτική Ελλάδα: Βρήκε σακούλα με 6000 ευρώ στο δρόμο και την επέστρεψε!


lefta
Η ευσυνειδησία ενός ιδιωτικού υπαλλήλου «έσωσε» σήμερα το πρωί ταχυδρομικό διανομέα, που έχασε κατά την έξοδο του από το ταχυδρομείο του Θέρμου, ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, που προορίζονταν για πληρωμές συντάξεων κλπ.

Πρωτιά για τους μαθητές του Μουσικού Σχολείου Βαρθολομιού στο διαγωνισμό Συνόλων Χορωδίας


mousiko
Τη δική της… απάντηση έδωσε η εκπαιδευτική κοινότητα του Μουσικού σχολείου Βαρθολομιού, στα όσα-σοβαρά - προβλήματα συναντά επί σειρά ετών το μοναδικό μουσικό σχολείο του νομού μας, στις προσπάθειες καθηγητών, μαθητών και γονιών  να εξασφαλίσουν τα αυτονόητα για τη λειτουργία του: σωστές υποδομές, εκπαιδευτικό προσωπικό στις ειδικότητες που

ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ : Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από αύριο Μ.Τρίτη.

kairos-synnefiaΤο κύριο χαρακτηριστικό του καιρού της Μεγάλης Εβδομάδας θα είναι η αισθητή πτώση της θερμοκρασίας από αύριο Μ.Τρίτη. Μάλιστα τη νύχτα και νωρίς το πρωί της Μ.Τετάρτης και της Μ.Πέμπτης το κρύο θα είναι τσουχτερό με τοπικά ασθενή παγετό (0οC). To μεσημέρι παρά την ηλιοφάνεια δεν περιμένουμε να ξεπεράσει ο υδράργυρος τους 15 βαθμούς Κελσίου. 
 
Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία, το κρύο τη νύχτα και νωρίς το πρωί φαίνεται να διατηρείται και την Μ.Παρασκευή όπως και το Μ.Σάββατο. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα ανέβει 1 με 2 βαθμούς.  Η Κυριακή του Πάσχα, μάλλον θα κυλήσει με λαμπρό καιρό με νέα μικρή άνοδο της θερμοκρασίας κοντά στου 20οC. Το πρωινό κρύο θα διατηρηθεί. Αναλυτικά στοιχεία θα δοθούν σε επόμενες προγνώσεις.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:
 

Αγριεύει ο καιρός από τη Μ. Τρίτη με καταιγίδες και χιόνια


Αγριεύει ο καιρός από τη Μ. Τρίτη με καταιγίδες και χιόνια

Βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά, βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου εκεί τις πρώτες πρωινές ώρες θα είναι τοπικά ισχυρές. Χιονοπτώσεις στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της Ηπείρου και της Μακεδονίας. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Πτώση της θερμοκρασίας.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 7ης Απριλίου