ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

ΕΝΑΡΞΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ 5η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΡΩΜΕΝΟΥ ...Η ΚΑΥΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑ ΣΤΟ ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ








Ξεκινούν σήμερα Τρίτη 10 Μαρτίου 2015 οι εργασίες στα γραφεία του Συλλόγου Νεοχωριτών Μυρτουντίων Ηλείας Αθήνας για την αναβίωση του δρωμένου που κάθε χρόνο γίνεται την ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ στο χωριό μας το ΝΕΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ .
Το δρώμενο είναι

Με Χάρα και Μποτία απέναντι στην ΑΕΚ


Εκτός μάχης οι Μήτρογλου και Ελαμπντελαουί

Την «τιμωρούν» γιατί αρρώστησε…


ΑΜΑΛΙΑΔΑ
(08/03/2015 19:29)
Τιμωρία γιατί αρρώστησες, τιμωρία γιατί επιβίωσες, τιμωρία γιατί εξακολουθείς να αγωνίζεσαι… Αυτή είναι η ‘παροχή’ της πολιτείας προς τους πολίτες της, που εξακολουθεί να εθελοτυφλεί απέναντι σε υπαρκτά προβλήματα.

ΣΟΚ !!! Η Τουρκία δεσμεύει περιοχές για άσκηση έξω από το Κατάκολο


turk
Σοκάρουν τα οσα γράφτηκαν στην εφημερίδα το Ποντίκι και αναδημοσιεύονται στο Onalert.gr. Οι Τούρκοι δέσμευσαν περιοχή έξω από τον Πύργο, στο Ιόνιο, ανάμεσα στο Κατάκολο και τη Ζάκυνθο και ουσιαστικά στα

Εν μέσω εντάσεων η συνέλευση για το υποκατάστημα των ΕΛΤΑ Ανδραβίδας


andravida1a

Επίσκεψη αντιπροσωπίας στην κεντρική διοίκηση την Τρίτη

Του Γιάννη Σπυρούνη
Τα αίτια που οδηγούν την διοίκηση των ΕΛΤΑ στην απόφαση να βάλουν λουκέτο στο

Ηλεία: Τους πυροβόλησε τα τσοπανόσκυλα και έφυγε


kinigos15
Δύο κτηνοτρόφοι από την περιοχή της Αγίας Μαύρας, μήνυσαν έναν άντρα που

Ήταν όλοι εκεί για τον Βασίλη Μαρτζάκλη (photos)


martz1a

Φιλανθρωπικός αγώνας για τον αδικοχαμένο αστυνομικό – Επίσκεψη αντιπροσωπίας του ΠΣΑΠ στα ειδικά σχολεία Πύργου

Του Γιάννη Σπυρούνη
Η βροχή δεν αποτέλεσε ανασταλτικό παράγοντα στους

Ηλεία: Σταθερά χειμωνιάτικο το σκηνικό του καιρού – Αναλυτική πρόγνωση


pieseis
Επιμένουν οι βροχές που μάλιστα τοπικά είναι αξιόλογες. Χιόνισε την Δευτέρα το απόγευμα περίπου έως τα 950 με 1.000 μέτρα υψόμετρο. To χειμωνιάτικο σκηνικό του καιρού θα διατηρηθεί μέχρι και το τέλος της εβδομάδας, με κατά περιόδους βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Χιόνια στα πολύ ορεινά. Η θερμοκρασία σε σχετικά χαμηλά επίπεδα. 
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά: 

Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Χιόνια στην Πάρνηθα και ισχυρές καταιγίδες


Συνεχίζεται η κακοκαιρία - Χιόνια στην Πάρνηθα και ισχυρές καταιγίδες

Τοπικές βροχές, σποραδικές καταιγίδες στα δυτικά και νοτιά θαλασσιά και παραθαλάσσια τμήματα και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά και ημιορεινά.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 10ης Μαρτίου