Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουαρίου 28, 2015

ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΧΑΣΑΜΕ...

Εικόνα
Ύστερα από έναν πρώτο συναρπαστικό αγώνα όπου προκρίθηκε η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΡΙΓΑ Στον δεύτερο

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΘΟΔΩΡΗ ΘΕΟΔΩΡΑ

Εικόνα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΩΝΤΕΣ Χρόνια πολλά και καλά ,πάντα με υγεία και αισιοδοξία σε όλους τους  Νιοχωρίτες εορτάζωντες ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ :

Χρόνια πολλά ...ΘΟΔΩΡΉ ΘΕΟΔΩΡΑ!!!!

Εικόνα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΕΟΡΤΑΖΩΝΤΕΣ Χρόνια πολλά και καλά ,πάντα με υγεία και αισιοδοξία σε όλους τους   Νιοχωρίτες εορτάζωντες ΠΟΥ ΕΊΝΑΙ :

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...???

Εικόνα
Καλησπέρα σε όλους .. Έπαψα να παίζω παιχνίδι που αρχίζουν πριν τις 16:00 εκτός ορισμένων ,ο λόγος  είναι καθαρά προληπτικός δεν έχω κερδίσει ποτέ και δεν ξαναπαίζω . Οι πτώσεις ξεκίνησαν και με ανησυχεί πολύ αυτό .. πχ...Βρήκα ένα παιχνιδάκι που μου άρεσε στο διπλό είναι το 161 ΜΠΡΟΜΑΠΟΪΚΑΡΝΑ-ΣΙΡΙΟΥΣ ενώ η απόδοση ήταν 2.60 τώρα έπεσε στο 2.4 ..Δεν θα το έπαιζα γιατί στατιστικά παιχνίδια που πέφτει η απόδοση σπάνε .Θα το παίξω όμως γιατί μου αρέσει και το 2.4 όπως μου αρέσει και η απόδοση 3.35-3.35 ... Χωρίς πολλά λόγια λοιπόν αφού κοιτάξαμε την στατιστική των αποδόσεων και ποια παιχνίδι ρίχνουν οι εταιρείες βγάλαμε τα εξής συμπεράσματα ... ΞΕΚΙΝΑΜΕ ...με παιχνίδι από τις 4 και μετά ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Η ΜΑΧΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ...ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΡΕΝΑΛΙΝΗ ΣΤΟ ΦΟΥΛ....Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΤΡΙΓΑ ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ..ΓΙΑ ΤΟ ΝΙΧΩΡΙ ΜΑΣ !!!!!!!!

Εικόνα
Η μάχη ξεκίνησε από το πρωί οι αθλητές με την αδρεναλίνη στο ζενίθ αναμένουν την ώρα που θα αγωνιστούν ...Η δικιά μας αθλήτρια η Βασιλική Στριγά φανερά συγκινημένη διαβάζοντας στο facebook τις ευχές σας στέλνει μήνυμα και λέει