ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ (παράδοση πανω από 150 χρόνια)

Ο Γενιτσαρίστικος χορός χορεύεται από μία ομάδα χορευτών την τσετιά ή γκοτσαριά πού αποτελείται από εννέα φουστανελοφόρους χορευτές τους Γκότσηδες , διατεταγμένους σε τριάδες . Στο κέντρο χορεύει ο

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ο Κόροιβος 65-61 τον ΠΑΟΚ

koroivos1a


100 η αλεπού και 101 το αλεπόπουλο... Ο Χάρης μεγάλωσε πολύ... πήρε μια ομάδα στις πλάτες του και κέρδισε τον πατέρα Σούλη Μαρκόπουλο. Και όλα αυτά εντός έδρας για τους δύο Ηλείους στην καταγωγή προπονητές. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Κόροιβος κέρδισε πανάξια τον ΠΑΟΚ μέσα στην Αμαλάδα και τρέλανε τον κόσμο, με 65-61.

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


         


                                             Ματζάκουρα
Ηχητικό εξοπλισμό μεγάλης αξίας έκλεψαν άγνωστοι δράστες που διέρρηξαν κατάστημα στην περιοχή

Ηλεία: Οι απατεώνες με τις κουβέρτες ξαναχτύπησαν

griaΣτο σπίτι μιας 83χρονης μπήκαν δύο επιτήδειοι χθες το μεσημέρι στη Νέα Μανωλάδα. Οι δράστες με

Σαβάλια: Οι διαρρήκτες έκαναν . . . "μετακόμιση" – Τα πήραν όλα



diarriktes1Τίποτα δεν άφησαν οι διαρρήκτες που «χτύπησαν» σε μονοκατοικία στα Σαβάλια, που ανήκει σε μόνιμο κάτοικο Γερμανίας. Τα πήραν κυριολεκτικά

Ηλεία: Δελτίο θυέλλης στην ΝΔ μετά την ήττα


ndΣε ποια μπλοκ κινούνται οι τέσσερις – πρώην και νυν- Ηλείοι βουλευτές Κ. Τζαβάρας, Γ. Κοντογιάννης, Α. Μαρίνος, Δ. Αυγερινοπούλου 

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου 

Ο Προκόπης Παυλόπουλος νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας με 233 ψήφους


paulopoulos1
Ο Προκόπης Παυλόπουλος είναι ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο οποίος διαδέχεται τον Κάρολο Παπούλια, έπειτα από τη σημερινή ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή.

Ηλεία: Ισχυρός τοπικά ο πρωινός παγετός - Αλλάζει το σκηνικό από το απόγευμα του Σαββάτου – Αναλυτική πρόγνωση



550_334_379650

Με βροχές η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και η Καθαρά Δευτέρα


Όπως όλα δείχνουν, αλλάζει το σκηνικό του καιρού από το απόγεμα του Σαββάτου με νοτιάδες και βροχές. Αρκετές βροχές διαφαίνονται την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς και την Καθαρά Δευτέρα. Αναλυτικά στοιχεία θα δοθούν σε επόμενες προγνώσεις.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά: 

Πολικές θερμοκρασίες και την Πέμπτη! Αναλυτική πρόβλεψη μέχρι το Σαββατοκύριακο


Πολικές θερμοκρασίες και την Πέμπτη! Αναλυτική πρόβλεψη μέχρι το ΣαββατοκύριακοΕνώ για την Πέμπτη στα δυτικά περιμένουμε λιακάδα, στις υπόλοιπες περιοχές θα έχουμε νεφώσεις που θα πυκνώνουν τοπικά με λίγες βροχές, χιονόνερο και χιόνια κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά της ανατολικής Στερεάς, της Εύβοιας, των Κυκλάδων, της Κρήτηςκαι των Δωδεκανήσων.

Σαν σήμερα

Σαν σήμερα Τα σημαντικότερα γεγονότα της 19ης Φεβρουαρίου