ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

«Πράσινο» το ντέρμπι της Αθήνας


Ο ΠΑΟ επικράτησε της ΑΕΚ με 70-62

Τρίτη «επίσκεψη» του θανατηφόρου λαγοκέφαλου στα παράλια της Ηλείας!


Μια ακόμα εμφάνιση κοντά στα παράλια της Ηλείας του λαγοκέφαλου, του θανατηφόρου ψαριού, καταγράφηκε προχθές.
Πιο συγκεκριμένα ερασιτέχνης ψαράς από την Γαστούνη που ψάρευε ανοιχτά (σ.σ. μεταξύ Βαρθολομιού και Γλύφας) με τη μέθοδο του «καθετή», έπιασε με την πετονιά του το συγκεκριμένο ψάρι, βάρος ενός κιλού, που πλέον εμφανίζεται όλο και συχνότερα στις Ελληνικές θάλασσες...

Ηλεία: Μυαλά . . . ξυράφια !


MATHITES_5

Βραβεύτηκαν από την Μαθηματική Εταιρία μαθητές της Ηλείας που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς μαθηματικών

Πάτρα: Μάνα εγκατέλειψε το βρέφος της έξω από πολυκατοικία και έφυγε - Εντοπίστηκε λίγα μέτρα πιο πέρα


asty
Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο της Άμεσης Δράσης Πατρών για τον εντοπισμό μιας νεαρής γυναίκας Ρομά η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες και τις καταγγελίες που έγιναν από

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



Αγία Μαύρα
Μήνυση κατά του 65χρονου συγχωριανού της, υπέβαλε  μια 70χρονη από την Αγία Μαύρα, κατηγορώντας τον για πρόκληση σωματικών βλαβών και απειλή, με τη χρήση μαχαιριού - σουγιά.  Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, στο Α.Τ Γαστούνης, ο δράστης τη χτύπησε χθες το μεσημέρι και αμέσως ξεκίνησαν οι αναζητήσεις για τη σύλληψη και προσαγωγή του εν φερόμενου ως δράστη. Η γυναίκα πάντως αρνήθηκε να εξεταστεί από Ιατροδικαστή.
Σαλμώνη
Με 130 κιλά λάδι, έφυγαν οι δράστες από την αποθήκη που διέρρηξαν στη Σαλμώνη. Ο 80χρονος ιδιοκτήτης, επιστρέφοντας από την Αθήνα όπου είχε μεταβεί στις 10 Φεβρουαρίου, διαπίστωσε ότι άγνωστοι δράστες είχαν σπάσει τον ομφαλό της πόρτας της αποθήκης και αφαίρεσαν 130 κιλά λάδι, αξίας 400 ευρώ περίπου. Αμέσως μετέβη και στο διπλανό σπίτι, ιδιοκτησίας του αδελφού του, που διαμένει μόνιμα στη Φρανκφούρτη, διαπιστώνοντας ότι οι δράστες είχαν διαρρήξει και αυτή την αποθήκη, χωρίς ωστόσο να αφαιρέσουν κάτι, απ’ όσο μπόρεσε να διαπιστώσει.
patrisnews.com


Συνελήφθη για κλοπή δικύκλου και ήταν φορτωμένος ναρκωτικά!



Στα χέρια των ανδρών του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας έπεσε το βράδυ του Σαββάτου ένας 38χρονος από τον Πύργο, ο οποίος πριν λίγες μέρες είχε κλέψει ένα μηχανάκι από την περιοχή του Πύργου.

Ωστόσο, ο 38χρονος, που είναι γνωστός στις διωκτικές δυνάμεις του νομού, δεν είχε μείνει μόνο στην κλοπή του μηχανακιού, αλλά συνελήφθη στην αυλή σπιτιού που είχε παραβιάσει έχοντας παράλληλα πάνω του 3 δόσεις ηρωίνης και ναρκωτικά χάπια!

Αμαλιάδα: "Έσβησε" ο 20χρονος Νίκος Τσουτσουλίδης - Είχε τραυματιστεί σε τροχαίο


tsoutsulidis
Στη ΜΕΘ του νοσοκομείου του Αγ. Ανδρέα στην Πάτρα, άφησε την τελευταία του πνοή ο 20χρονος Νίκος Τσουτσουλίδης από την Αμαλιάδα και την γειτονιά Παπακαυκά. Ο νεαρός είχε

Ηλεία: Εντείνεται ο παγετός τις επόμενες ημέρες – Αναλυτική πρόγνωση


fileskairos
Oι καλές καιρικές συνθήκες, χωρίς βροχές, θα διατηρηθούν και τη νέα εβδομάδα.

Το ενδιαφέρον στοιχείο του καιρού αυτή την εβδομάδα θα είναι η νέα ψυχρή εισβολή από  Τρίτη.  Το μόνο που θα προκαλέσει στην περιοχή μας θα είναι η εκ νέου ένταση και γενίκευση του παγετού. Έτσι, οι ευάλωτες στο φαινόμενο περιοχές θα φλερτάρουν το πρωί της Τετάρτης και της Πέμπτης με τιμές στους -4 με -5οC.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά: 

Στην "κατάψυξη" πάλι η χώρα - Νέο κύμα ψύχους από την Τρίτη!


Στην `κατάψυξη` πάλι η χώρα - Νέο κύμα ψύχους από την Τρίτη!Δείτε τι καιρό προβλέπει η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για την ερχόμενη εβδομάδα. Σε ποιές περιοχές θα χιονίσει και πού θα πέσει η θερμοκρασία.

Νέο κύμα ψύχους αναμένεται να πλήξει από την Τρίτη σχεδόν ολόκληρη τη χώρα με βροχές αλλά και νέες χιονοπτώσεις κυρίως στην κεντρική και βόρεια χώρα.
Χαρακτηριστικό του νέου κύματος ψύχους είναι οι ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες, που θα κυμανθούν σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 17ης Φεβρουαρίου