ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Θρήνος στο τελευταίο “αντίο” του σμηναγού Ζάγκα (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε σήμερα η κηδεία του δεύτερου σμηναγού που βρήκε τραγικό θάνατο στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας, μετά τη συντριβή του F16.

Η νεκρώσιμη ακολουθία του σμηναγού Αθανάσιου Ζάγκα πραγματοποήθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, στην Αργυρούπολη, όπου του αποδόθηκαν τιμές από άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας και παρουσία της στρατιωτικής και πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας.

Η ακολουθία ολοκληρώθηκε στις 16:45 και ακολούθησε η ταφή.

Επίδειξη δύναμης από τον Ολυμπιακό


Οι πρωταθλητές επικράτησαν με 8-0 του Τυρνάβου και κέρδισαν την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου

Δικαστικός αντιπρόσωπος παρέδωσε το σάκο το πρωί!



Σε εικοσιτετράωρη βάση λειτούργησε τελικά το Πρωτοδικείο Αμαλιάδας για την ομαλή διεξαγωγή των εθνικών εκλογών στους δήμους αρμοδιότητάς του.

Σπείρα ΡΟΜΑ έκλεβε και έκαιγε αυτοκίνητα σε Ηλεία και Αχαΐα


sillipsi3
Συνελήφθησαν, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα, χθες  το απόγευμα, στην Πάτρα, από τους αστυνομικούς της

Το Τop-50 των σταυρών στην Ηλεία!


97 υποψήφιοι συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια της Ηλείας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου διεκδικώντας την ψήφο των Ηλείων πολιτών.

60χρονος με μαχαίρι εισέβαλε στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο Αμαλιάδας


Επεισόδιο με «πρωταγωνιστή» έναν 60χρονο από την Αμαλιάδα σημειώθηκε χθες το μεσημέρι στο Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της Αμαλιάδας και χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Σύμφωνα με τις

Γυναίκες ΡΟΜΑ έκλεψαν βρετανό στη Γαστούνη


pickpocket
Με τη μέθοδο της απασχόλησης κατάφεραν να κλέψουν ένα υπήκοο Βρετανίας δύο

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας



Πύργος
Μεγάλες φθορές σε ΙΧ επιβατηγό αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ το οποίο βρίσκεται λίγο έξω από την πόλη του Πύργου, προκάλεσαν άγνωστοι δράστες. Σύμφωνα με τις καταγγελίες του 62χρονου ιδιοκτήτη οι άγνωστοι μπήκαν στο χώρο του οχήματος και επιχείρησαν να αφαιρέσουν το ραδιόφωνο χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Σαλμώνη
Την οικία ενός 52χρονου από την Σαλμώνη, έβαλαν στόχο άγνωστοι δράστες, οι οποίοι εισήλθαν στο χώρο του σπιτιού από ανασφάλιστη πόρτα. Οι άγνωστοι, αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού επιμελώς, βρήκαν και αφαίρεσαν μια κυνηγετική καραμπίνα την οποία είχε στην κατοχή του νόμιμα ο 52χρονος άνδρας. 
patrisnews.com

Έκτακτο δελτίο καιρού: Έντονα κύματα βροχοπτώσεων από την Παρασκευή - Κίνδυνος πλημμυρών


hirlam60
Διατηρείται άστατος ο καιρός το επόμενο 48ωρο, (Τετάρτη 28/1 - Πέμπτη 29/1), κατά διαστήματα θα εκδηλώνονται μπόρες, βροχές και πιθανόν τοπικές καταιγίδες. Οριακές χιονοπτώσεις στα πολύ ορεινά της Ηλείας.

Από την Παρασκευή 30/1, όπως σας ενημερώνουμε τις τελευταίες ημέρες, περιμένουμε πολύ σοβαρή κακοκαιρία με θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις νοτιοδυτικούς ανέμους και έντονα κύματα βροχοπτώσεων. Ήδη η Ηλεία έχει δεχθεί πολύ μεγάλα ύψη βροχής και το έδαφος είναι κορεσμένο.
Αιτία, οι ιδιαίτερα χαμηλές πιέσεις της βορειοδυτικής Ευρώπης, όπως φαίνονται και στον χάρτη συστημάτων, οι οποίες θα κινηθούν νοτιοανατολικά προκαλώντας σφοδρή κακοκαιρία στο μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής και νότιας Ευρώπης. Για την εξέλιξη αυτή θα υπάρχουν συνεχή έκτακτα δελτία με ότι τελευταίο προγνωστικό στοιχείο υπάρχει. 
 
Ειδικότερα για την Ηλεία:

Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη - Αναλυτική πρόγνωση



Τι καιρό θα κάνει την Πέμπτη - Αναλυτική πρόγνωση

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες περιμένουμε την Πέμπτη στις Κυκλάδες, την Κρήτη, στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα και πρόσκαιρα τις πρωινές ώρες στα νότια νησιά του Ιονιου, την Πελοπόννησο και πιθανώς στην κεντρική, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια. Διαβάστε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού.

Σαν σήμερα


Τα σημαντικότερα γεγονότα της 29ης Ιανουαρίου