ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Σύλλογος Νεοχωριτών Αθήνας :ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ


ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ Γ.Σ. ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΝΕΟΧΩΡΙΤΩΝ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ΕΝ ΑΘΗΝΑΙ 18-1-15
Η έναρξη έγινε με την ομιλία – διοικητικό απολογισμό του απερχόμενου προεδρείου, την οποία αναγνωσε ο Πρόεδρος Ζορμπας Ζωης.
Ο οικονομικος απολογισμος παρουσιαστικε αναλυτικα από την ταμια Αυγουλα Ιωαννα.
Κατοπιν εγινε η απονομη

Δύσκολη πρωτιά! Αμύνθηκε ο Παναιτωλικός, επικράτησε ο Ολυμπιακός

Μεταγραφή έκπληξη για τον Ολυμπιακό


Ο Παναιτωλικός έβαλε... δύσκολα στον Ολυμπιακό με την εκπληκτική του άμυνα, αλλά οι “ερυθρόλευκοι” -ακόμα και σε αυτή τη μέτρια βραδιά τους- βρήκαν τον τρόπο να πάρουν τη νίκη (2-0) και να διατηρηθούν στην κορυφή της Superleague.

Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα

Έδωσε τέλος στη ζωή του με φυτοφάρμακο...


ΝΙΟΧΩΡΙ ΚΥΛΛΗΝΗΣ
(17/01/2015 20:17)

«Συγνώμη» από τη μητέρα και τις αδελφές του ζητούσε μέσα από το σημείωμα που άφησε ένας 44χρονος από το Νεοχώρι Κυλλήνης, ο οποίος το Σάββατο 17/1/15 το πρωί έβαλε τέλος στη ζωή του.

Ο 42χρονος

Με λαμπρότητα γιόρτασε η Αμαλιάδα τον πολιούχο Άγιο Αθανάσιο


ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΔΑΣ
(18/01/2015 23:16)
Mε λαμπρότητα και με την παρουσία πλήθους κόσμου ολοκληρώθηκε ο εορτασμός του πολιούχου της Αμαλιάδας, Αγίου Αθανασίου το πρωί της Κυριακής.
 

Από τις

Γαστούνη: Άγνωστοι φαρμάκωσαν αδέσποτους σκύλους - Τους έσωσαν πολίτες


adespota_foles1
Τρεις αδέσποτους σκύλους φαρμάκωσαν άγνωστοι δράστες στο κέντρο της Γαστούνης, την περασμένη Παρασκευή. Νωρίς

Κατάκολο: Η θάλασσα ξέβρασε κι άλλα γιγάντια καλαμάρια (photo & video)



Kalamari_new

Πρωτοφανές χαρακτηρίζουν το φαινόμενοι οι κάτοικοι

Συνελήφθη στον Πύργο 30χρονος για διακίνηση αναβολικών - Παραλάμβανε τα δέματα μέσω ΚΤΕΛ



sillipsi_big

Κατασχέθηκαν 270 δισκία και 14 φιαλίδια αναβολικών

Ηλεία: Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και σκόνη από την Αφρική – Αναλυτική πρόγνωση


skoni
Οι σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, η αυξημένη συννεφιά και η σκόνη από την Αφρική θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού το πρώτο μισό της νέας εβδομάδας. 

Λίγες βροχές διαφαίνονται το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία σοβαρή μεταβολή του καιρού διαφαίνεται από την Παρασκευή και κυρίως το Σαββατοκύριακο των εκλογών. Εξέλιξη την οποία θα δούμε σε επόμενες προγνώσεις.
 
Πάμε να δούμε τον καιρό της Ηλείας αναλυτικά:

Τοπικές βροχές και δυνατοί άνεμοι την Δευτέρα


Τοπικές βροχές και δυνατοί άνεμοι την Δευτέρα

Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και την ανατολική νησιωτική χώρα προβλέπει η ΕΜΥ για την Δευτέρα, με σποραδικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά πιθανόν ισχυρές μέχρι το απόγευμα.

Σαν σήμερα

Σαν σήμεραΤα σημαντικότερα γεγονότα της 19ης Ιανουαρίου