ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ BLOG ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ ιστότοπός μας έχει ενημερωτικό χαρακτήρα.Σε αυτόν δημοσιεύουμε ειδήσεις από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο ειδήσεις χαρούμενες και λυπηρές που αφορούν το χωριό μας, ρεπορτάζ και δελτία τύπου που δεχόμαστε, χωρίς όμως να φέρουμε την ευθύνη για αυτά καθώς δεν προέρχονται από δική μας έρευνα που δεν είναι δημοσιογραφική αλλά από τον κόπο και την δημοσιογραφία σωστών και εμπείρων δημοσιογράφων κυρίως της Ηλείας .Σε όλα τα παραπάνω υπάρχει πάντα ενεργός σύνδεσμος (αν πρόκειται για αναδημοσίευση) που παραπέμπει στην πρωτότυπη δημοσίευση.Εάν κάποιος θεωρεί ότι θίγεται ή προσβάλεται ή {{ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΤΑΙ }}από το περιεχόμενο κάποιων άρθρων μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας στο e-mail neohorikillinis@gmail.com για να μας εκθέσει τις αντιρρήσεις του.Την κύρια και αποκλειστική ευθύνη για τις αναδημοσιεύσεις την έχουν οι πηγές αυτών και σε αυτούς μπορείτε να απευθυνθείτε. ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΧΡΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα σχόλια που δημοσιεύονται από κάτω εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "neohorikillinis.blogspot.com" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ...?????

Πικρή απογοήτευση χθες στο σύστημά μας
http://neohorikillinis.blogspot.gr/2015/01/blog-post_10.html#more

Παρά την προσπάθειά μας πιάσαμε ένα στάνταρ ...ένα παιχνίδι αναβλήθηκε και 2 παιχνίδια για ένα γκολ μας στέρησαν ένα πάρα πολύ καλό ταμείο .
Κάτι γίνεται δεν μπορεί..???
Δεν γίνεται η ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ  να σκοράρει 2 τεμάχια στο 30΄και 33΄και μετά να σβήνουν οι μηχανές και να μην μπάνει άλλο ένα γκολ..???
Δεν γίνεται να βάζει γκολ η ΜΙΛΑΝ στο 3'..να μένει με 10 παίχτες στο Α ημίχρονο και η ΤΟΡΙΝΟ να ισσοφαρίζει στο 83΄και μετα πολλών βασάνων ...να μένει το Χ..
Όχι τίποτε άλλο αλλά πικραίνεται ο κάθε παίχτης που βλέπει αυτές τις αποτυχημένες προβλέψεις να τις χάνει για ένα γκολ..και ενώ στα ζητούμενα σημεία να έχει πιάσει αποδώσεις μεγάλες και παιχνίδια δύσκολα όπως
143 ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ-ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ=2 (3.45)
401 ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ -ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ =Χ2 ..(ΧΑΜΕΝΟ)
147 ΕΞΕΤΕΡ -ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ =2 ( 2.9)
402 ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ-ΠΑΟΚ =1/1 (4.10)

Αν είχαν μπεί αυτά τα δύο γκολ   μαζί με τις 3 επιτυχημένες προτάσεις στα ζητούμενα καταλαβαίνεται τι πάρτι θα κάναμε !!!

Τέλος πάντων πάμε να κάνουμε κάτι καλύτερο σήμερα  ..
ΞΕΚΙΝΑΜΕ