Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Τα αστυνομικά νέα της Ηλείας


-Δύο μηχανές αυτόματου ποτίσματος και πενήντα μπέκ που είχε στην αυλή του σπιτιού του, έκλεψαν από ιδιοκτήτη στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη Πύργου, άγνωστοι δράστες. Οι άγνωστοι «έβαλαν» στο μάτι τα αντικείμενα και χωρίς να γίνουν αντιληπτοί κατάφεραν να τα αφαιρέσουν.

-Χρυσαφικά συνολικής αξίας χιλίων ευρώ έκλεψαν από οικία στην Αμαλιάδα άγνωστοι δράστες. Οι άγνωστοι μπήκαν στο χώρο της οικίας παραβιάζοντας την πόρτα και αφού ερεύνησαν όλους τους χώρους βρήκαν και αφαίρεσαν τα μηχανήματα.

-Τουλάχιστο διακόσια λίτρα βενζίνης αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες από το ρεζερβουάρ ενός ΙΧ επιβατηγού αυτοκινήτου στην περιοχή της Αγίας Μαύρας. Οι άγνωστοι αφού στη συνέχεια διέρρηξαν το όχημα πήραν μέσα από αυτό και ένα ραδιοσιντί αξίας 100 ευρώ.

-Τους σωλήνες περίφραξης αξίας 700 ευρώ καθώς και μια ποτιστική αντλία αξίας 2 χιλ. ευρώ, που υπήρχαν σε αποθήκη στην περιοχή των Λουτρών Κυλλήνης, αφαίρεσαν άγνωστοι δράστες, που κατάφεραν να πάρουν τα αντικείμενα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.

-Τρία αυτοφυή φυτά κάνναβης, εντόπισαν, σύμφωνα με πηγές στην περιοχή της Παλαιάς Πέρσαινας οι αστυνομικοί του Τμήματος Διώξης Ναρκωτικών Πύργου. Οι αστυνομικοί σε έλεγχο που έκαναν βρήκαν τα φυτά τα οποία κατασχέθηκαν.

-Έναν 46χρονο στην περιοχή της Αμαλιάδας συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αμαλιάδας με ποινή φυλάκισης 15 μηνών για αντίσταση και διακεκριμένη περίπτωση φθοράς. 
patrisnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Διευθύντρια του δημ σχολείου Κα Ε. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΥ ευχαριστεί τον ευγενή χορηγό του σχολείου Δ.ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟ

  Η Διευθυντήρια του δημ σχολείουΝεοχωρίου  Κυρία Ευγενία Αλεξανδροπούλου   με γραπτή επιστολή που ακολουθεί, ευχαριστεί θερμά  τον συγχωρια...