Τρίτη 26 Μαΐου 2015

«Του χρόνου πρωταθλητισμό»


Αισιόδοξος για το μέλλον της ΑΕΚ ο Ανάκογλου

Την υπόσχεση να προσπαθήσει και αυτός και όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ για να είναι όσο το δυνατό καλύτερη του χρόνου στη Σούπερ Λίγκα έδωσε ο Δημήτρης Ανάκογλου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ήταν μια εμπειρία που έζησα... και εγώ και άλλα παιδιά. Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση που ζήσαμε πριν από δύο χρόνια, στο παιχνίδι στο Περιστέρι και στο προηγούμενο εδώ στο ΟΑΚΑ με τον Πανθρακικό. Ωστόσο όλα κύλησαν ομαλά. Όπως τα σχεδιάζαμε, είναι ένα πλάνο από πέρσι. Ανεβήκαμε δύο κατηγορίες, είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά έχουμε και άλλα παιχνίδια για τα πλέι-οφ και έτσι δεν μπορούμε να σταματήσουμε εδώ. Πρέπει να τελειώσουμε και μετά να δούμε τι έχει γίνει», τόνισε ο άσος της Ένωσης και συνέχισε:

«Ήταν δύο κατηγορίες δύσκολες. Έπρεπε να βγάλουμε την ομάδα από αυτές. Για τον κόσμο νομίζω ότι ο χρόνος πέρασε πιο βασανιστικά γιατί έχει ζήσει μεγάλες στιγμές. Εμείς έπρεπε να είμαστε κάθε ημέρα στην προπόνηση, να παίζουμε τα παιχνίδια, να κάνουμε προπονήσεις. Τέλος καλό όλα καλά. Σήμερα και μαθηματικά ανεβήκαμε κατηγορία και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους και σε εμάς και στον κόσμο που έκανε υπομονή και μας στήριξε».

Τέλος, ο Ανάκογλου ανέφερε:

«Η μόνη υπόσχεση που μπορώ να δώσω είναι ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να κάνουμε την ομάδα όσο το δυνατό καλύτερη μπορούμε και να κάνουμε πρωταθλητισμό», κατέληξε.

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ: Πρόεδρος πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ (των Βαϊων ) 28-4-2024

 Κατόπιν εντολής της πρόεδρου του ΔΣ του πολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου Κα Χρυσούλα Ψυχογιού  γίνεται η εξής ανάρτηση στο site του χωριού μ...