Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Πένθος στην αεροπορία- Πένθος στην Ηλεία (Νεότερο 12:30)

Πένθος στην αεροπορία- Πένθος στην Ηλεία (Νεότερο 12:30)12:30 Θλίψη, πόνος και οδύνη για τον άδικο και πρόωρο χαμό του 31χρονου Σμηναγού Αθανασίου Ζάγκα από το Στρούσι. Η είδηση του τραγικού θανάτου του έχει «παγώσει» την τοπική κοινωνία του χωριού και γενικότερα της Ανδραβίδας και των Λεχαινών.


Ο Θανάσης ήταν το δεύτερο παιδί της οικογένειας του, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του protinews.grο αδελφός του υπηρετεί στην 117 Π.Μ Ανδραβίδας και η μικρότερη αδελφή του σπουδάζει στην Πάτρα. Ο δικός μας ήρωας, ό ήρωας της Ηλείας ήταν πατέρας δύο παιδιών και έπεσε στο καθήκον. Ο αδελφός του βρίσκεται ήδη στην Ισπανία για ταυτοποίηση του DNA, ενώ ακόμη δεν έχει διευκρινιστεί που και πότε θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία. 
Το ΣΤρούσι έχει "ντυθεί στα μαύρα" για τον άδικο και πρόωρο χαμό του Ηλείου Σμηναγού Αθανασίου Ζάγκα. Η Ηλεία πενθεί ένα ακόμη νέο άνθρωπό της που έπεσε την ώρα του καθηκόντος. 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΦΥΛΛΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ
Δυστυχώς, τα χειρότερα επιβεβαιώθηκαν και επισήμως. Το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας με επίσημη ανακοίνωσή του σήμερα το πρωί επιβεβαίωσε τον θάνατο των δύο Ελλήνων πιλότων στο Αλμπαθέτε της Ισπανίας.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, από την πτώση του διθέσιου αεροσκάφους F-16D Block 50 της 111ΠΜ/341Μ, το οποίο συμμετείχε στην 1η Εκπαιδευτική Σειρά Αέρος για το 2015 του Tactical Leadership Programme (TLP), στην Αεροπορική Βάση Λος Γιανος στην επαρχία Αλμπαθέτε της κεντρικής Ισπανίας, έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος, ο Σμηναγός (Ι) Παναγιώτης Λάσκαρης, 35 ετών, έγγαμος με ένα γιο, με σύνολο ωρών πτήσεως 1.459 εκ των οποίων οι 872 ώρες σε αεροσκάφη F-16 και ο Σμηναγός (Ι) Αθανάσιος Ζάγκας, 31 ετών, έγγαμος με ένα γιο και μία κόρη, με σύνολο ωρών πτήσεως 1.128 εκ των οποίων οι 524 ώρες σε αεροσκάφη F-16.
Πηγή:tanea.gr
απόσπασμα από την εφημερίδα ΠΡΩΤΗ ΗΛΕΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Εκπολιτιστικός σύλλογος Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}: ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΩΝ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

  Αγαπητοί συγχωριανοί φίλες και φίλοι του εκπολιτιστικού συλλόγου Νεοχωρίου {{ΤΟ ΜΥΡΤΟΥΝΤΙΟ}}!  Ανακοινώνουμε ότι σήμερα πάρθηκε μια μεγάλη...